Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Kristianstad)

Svetsare till Smekab Citylife

Svetsare till Smekab Citylife

Om företaget
Sedan 2017 heter vi Smekab Citylife och varumärket representerar vårt bolag Saferoad Smekab AB.
Företagets historia tog sin början år 1961 med tillverkning av högkvalitativa stallinredningar i samarbete med De Laval Sales AB, ett samarbete som fortfarande pågår. Under de senaste 40 åren har vi gått från att bygga stallinredningar till att bli ledande innovatörer av produkter och tjänster som bidrar till ökad säkerhet och trivsel i urbana miljöer. Vi erbjuder kvalitetsprodukter med hög funktionalitet, säkerhet och tidsenlig design. Utveckling och förbättring sker kontinuerligt genom ett nära samarbete med arkitekter, konstruktörer, formgivare och kunder.

Smekab Citylife erbjuder också produkter för bygg- och anläggning, samt legoproduktion och varmförzinkning. Företaget har en modern maskinpark med bl.a. rörlasermaskin, helautomatiserad rörbockning, svetsrobotlinjer, varmförzinkningsanläggning samt en erfaren och kvalitetsmedveten personal. Saferoad Smekab AB ingår, sedan 2008, i den norska industrikoncernen Saferoad. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm och Göteborg.

Välkommen att läsa mer om oss på www.smekabcitylife.se

Smekab Citylife planerar för fortsatt tillväxt och söker därför en ny medarbetare till svetsavdelningen. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare arbetar du främst med manuell svetsning i MIG/MAG, där du sätter upp materialet i fixtur och där produkterna oftast är bockade och skurna rördelar. Tjockleken på gods är från 2-10 mm. Vid behov och för rätt person finns också möjlighet att lära sig operera Smekab Citylifes robotsvets.

Serierna är olika långa, så arbetsuppgifterna växlar mellan att vara varierande och upprepande. Du utför också kvalitetskontroll på färdigsvetsade produkter, där resultatet är viktigt eftersom de i nästa steg ska varmförzinkas.

Du förväntas också medverka i vårt arbete med ständiga förbättringar och tillsammans med kollegorna på ditt skift optimera processen.

Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Förutom erfarenheter av manuell svetsning har du grundläggande kunskaper i ritningsläsning och kan visuellt bedöma om en svets är godkänd eller inte. Det är meriterande om du tidigare arbetat med robotsvetsning.

Vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin, antingen via erfarenhet eller relevant utbildning. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag.

Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du ambitiös, noggrann och kvalitetsmedveten.

Du har goda datorkunskaper och vi tror att du tidigare arbetat i något affärssystem. B-körkort är ett krav. Truck- och traverskort är meriterande.

Information och kontakt
Tjänsten är en inledningsvis en inhyrning via Wikan Personal, men för rätt person är ambitionen att detta ska övergå i en tillsvidareanställning hos Smekab Citylife.

Arbetet är förlagt till tvåskift på Smekab Citylifes anläggning i Önnestad.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 5 april.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-04-05

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår