Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Hotell & restaurang (Kristianstad)

Servispersonal heltidstjänst

Servispersonal heltidstjänst


Vi söker nu erfaren servispersonal till en heltidstjänst på Araslöv Golf & Resort, ansök redan idag!

Om företaget
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö. En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll, där kvällens middag är vårt adelsmärke. Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster. Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop- och jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.

Vi söker serveringspersonal till vår restaurang. Har du arbetat några år inom restaurangbranschen och vill vidare i karriären? Ansök redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är varierande då det innebär både frukost, lunch och kvällsservering. Vi lägger stor vikt vid det personliga bemötandet mot våra gäster och kollegor där vi önskar att varje dag är fylld med god stämning, glädje och skratt. Din roll innebär bland annat att ge personlig service i världsklass, hålla restaurangen inbjudande och fräsch, stå för en härlig och effektiv arbetsmiljö samt självfallet guida, rekommendera och servera mat och dryck till våra gäster.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten har arbetat med servering inom restaurangbranschen i minst 3 år. Som serveringspersonal i vår restaurang har du en positiv inställning och är en serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer att serveras samt att rekommendera tillhörande viner så krävs det att du har ett gediget intresse för mat och vin.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du som person är socialt utåtriktad, har ett stort intresse för andra människor och som ser till att alltid leverera god service åt våra gäster. Du är en lagspelare och flexibel när det kommer till att täcka upp för kollegor med andra arbetsuppgifter i verksamheten. Du har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt och fatta bra och snabba beslut. Du är stresstålig och tar dig an nya utmaningar med ett leende.

Information och kontakt
Denna tjänst är en heltidstjänst och tillsättning sker efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällstid samt helger så det är viktigt att du kan arbeta dessa tider. Det krävs B-körkort och tillgång till bil, då varierande tider gör det svårt att ta sig kollektivt.

Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag! Sista ansökningsdagen är den 8 juni.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Sara Nilsson 044-590 65 11.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-06-08

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Nilsson 044-590 65 11

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår