Tillbaka till sök
Utgått jobb

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Om företaget
YTAB Group AB är en industrikoncern med produktion i Sverige och Ungern. Det är en välinvesterad koncern med starkt tekniskt fokus och stark marknadsposition inom ytbehandling av plast- och kompositartiklar samt egen tillverkning av plastdetaljer och montering. Huvudkontoret ligger i Näsum, på gränsen mellan Blekinge och Skåne.
Vi har många små, medelstora och stora kunder inom flera olika branscher, tex. fordonsindustrin, konsumentelektronik, vitvaror, möbler, medicinteknik och inredning. Våra tillverkningslinjer är till stora delar helautomatiserade och vi använder robotstyrd och digital processtyrning. Ytab-koncernen har totalt ca 120 högt kvalificerade och erfarna anställda som kännetecknas av sitt engagemang och sin höga kompetens. Tillsammans utgör de en professionell, kundfokuserad och kostnadseffektiv partner till våra kunder. Koncernen omsätter ca 120 mSEK och har god lönsamhet. De senaste fem åren har över 60 miljoner kronor investerats i verksamheten. Läs mer på www.ytab.se

Vi har expanderat kraftigt och ska nu utöka organisationen med en ekonomiassistent. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent är varierande och du arbetar brett med fokus på daglig kontroll av kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och viss avstämning till bokslut. Du rapporterar direkt till ekonomichef. Som ekonomiassistent kommer du att ha kundkontakt, en del på engelska och främst via mejl och telefon. Dokumentation av olika slag är en viktig arbetsuppgift. Du kommer också att bli tilldelad praktiska arbetsuppgifter såsom postärenden, kontorsinköp etc. Vi ser gärna att du även är öppen för att stötta upp med löneberäkningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har någon form av utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbete i en mindre eller medelstor privatägd organisation. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av löneberäkning. Du trivs att arbeta i högt tempo och är säker i din roll som ekonomiassistent. Du ska ha god datorvana och är van användare av Office-programmen och ekonomisystem. Vårt affärssystem heter Garp/Jeeves och lönesystemet vi använder är Kontek. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i svenska och grundläggande engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är driven, positiv, analytisk och flexibel. Du är inte rädd för att "hugga i" när det behövs. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du gillar att ha flera bollar i luften samtidigt och har förmågan att arbeta i ett högt tempo.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Ytbehandlingsteknik i Näsum AB. Tjänsten är placerad i Näsum med start snarast möjligt. B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du bor inom rimligt pendlingsavstånd. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 29 maj 2023.
För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-06-01

Tjänstgöringsort

Olofström (Blekinge län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår