Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ledande befattning (Osby)

Projektledare/säljare

Projektledare/säljare

Om företaget
Osby Parca AB är ett spännande bolag som jobbar i en framtidsbransch, konstruktion, tillverkning, försäljning och leverans av utrustning för energiproduktion. Osby Parca har precis blivit ett eget aktiebolag, med alla funktioner på plats på kontoret i skånska Osby. Vi formar vår framtid i en platt organisation, där det aldrig är långt till beslut. Vi drivs av vår framgång, där vi hela tiden strävar efter att leverera ett bättre resultat imorgon. Vi har roligt på jobb och jobbar efter att allas lika värde är nyckelfaktorn i ett framgångsrikt företag. Osby Parca AB ingår i koncernen Nibe Industrier, ett mångmiljardföretag med stark tillväxt. Ett jobb hos oss ger många möjligheter till en framgångsrik och lång karriär.

Nu söker vi en projektledare/säljare till vårt team. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och resultatinriktad säljare och projektledare med teknisk bakgrund. Du kommer att ansvara för försäljningsprocessen av våra större pannor samt projektleda våra helhetsleveranser till kunderna. Du kommer också att arbeta med att utveckla och förbättra våra processflöden för att öka effektiviteten och kundnöjdheten.

Som en del av rollen kommer du att behöva resa till våra kunder, vilket kan innebära upp till tre övernattningar per månad.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker någon som har erfarenhet av att arbeta med tekniska produkter och som har en god förståelse för försäljningsprocesser och projektledning. Du bör vara självgående och vara en lagspelare. Om du trivs i en snabbt föränderlig miljö och är en driven person som gillar att ta ansvar, så är detta en spännande möjlighet för dig att utvecklas i din karriär. Det är också viktigt att du kan kommunicera på engelska både i tal och skrift.

Information och kontakt
Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team som vår nya projektledare/säljare!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 12 juni.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Johanna Fondell 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-06-12

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Kontaktpersoner
Johanna Fondell 044-590 65 02

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår