Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ekonomi/administration/personal (Osby)

HR

HR

Om företaget
Osby Parca AB är ett spännande bolag som jobbar i en framtidsbransch, konstruktion, tillverkning, försäljning och leverans av utrustning för energiproduktion. Osby Parca har precis blivit ett eget aktiebolag, med alla funktioner på plats på kontoret i skånska Osby. Vi formar vår framtid i en platt organisation, där det aldrig är långt till beslut. Vi drivs av vår framgång, där vi hela tiden strävar efter att leverera ett bättre resultat imorgon. Vi har roligt på jobb och jobbar efter att allas lika värde är nyckelfaktorn i ett framgångsrikt företag. Osby Parca AB ingår i koncernen Nibe Industrier, ett mångmiljardföretag med stark tillväxt. Ett jobb hos oss ger många möjligheter till en framgångsrik och lång karriär.

Vi växer och rekryterar därför en HR resurs på 50 %. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad och erfaren HR resurs som kan lyfta vårt personalarbete till nästa nivå. Du kommer att spela en nyckelroll i att stödja vår personal och säkerställa att våra anställda trivs och presterar på sin högsta nivå.

Du kommer att hantera olika HR-frågor, såsom anställningsavtal, personalvård, skyddsronder, personalutbildning och mycket mer. Det är viktigt att du har god förståelse för lagar och regler som rör anställning och personaladministration.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Som HR resurs bör du vara flexibel och noggrann, vilket innebär att du är anpassningsbar och samtidigt har hög precision i ditt arbete. Det är även viktigt att du har stor förståelse för olika kulturella och personliga skillnaderna. Mångfalden och alla anställdas lika värde är viktigt för oss. Du kommer att arbeta tätt med chefer och annan personal för att säkerställa att vårt företags personalpolitik är aktuell och att våra anställda trivs och utvecklas på jobbet.

Om du är en positiv och driven person som har en passion för att hjälpa människor att nå sin fulla potential, så är du rätt person för oss!

Information och kontakt
Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team som vår nya HR resurs!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid (50%).

Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 12 juni.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Johanna Fondell 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-06-12

Tjänstgöringsort

Osby (Skånes län)

Kontaktpersoner
Johanna Fondell 044-590 65 02

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår