Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Kristianstad)

Kyltekniker till Malmberg Energy

Kyltekniker till Malmberg Energy

Om företaget
Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med det cirkulära samhället med nollutsläpp under mottot ?We?re Generation Zero.?

46 miljarder kr. Det är senaste årets totala investering i energibranschen ? och då pratar vi bara i Sverige. Malmberg Energy är redo att ta sig an potentialen och leda utvecklingen av framtidens lösningar med våra marknadsledande tekniker inom biogasuppgradering och geoenergi för produktion av ren och förnybar energi till nästa generation.
Vi söker dig som vill vara en del av vår resa! Läs mer på www.malmberg.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Är du en engagerad kyltekniker som uppskattar tekniska innovationer och drivs av att utvecklas? Vill du ansvara för att utföra service och reparationer samt uppstarter av energianläggningar?
Då kan det här vara chansen för dig att bli en del av Malmberg Energy!

Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med miljöteknik inom avancerade energilösningar. En kyltekniker på Malmberg arbetar på våra anläggningar i Sverige, fokus på södra Sverige. Resor i tjänsten förekommer för driftsättning och serviceuppdrag hos våra kunder.

Som servicetekniker utför du service, underhåll, felsökningar och uppstarter på anläggningar ute hos kunder. Rapportering och dokumentation ser vi som en viktig del i arbetet. Vi är lösningsorienterade och flexibla.
Du kommer med tiden bli en av våra experter och ansikte utåt mot våra kunder. Utbildning får du hos oss på Malmberg samt ute hos kunderna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har 1-2 års erfarenhet av arbete som kyltekniker och har ett kylcertifikat kategori 1. B-körkort krävs för tjänsten och svenska i tal och skrift samt gärna en god nivå i engelska.

Vi sätter stort fokus på personlig lämplighet, stort engagemang, ansvarstagande och intresse för att lösa problem ute hos kunder samt vill lära dig något nytt. För att lyckas i rollen behöver du ett stort tekniskt intresse och problemlösningsförmåga med logiskt tänkande. Du ska vara serviceinriktad och inte ge upp vid första motgång. Det är viktigt att du trivs med självständigt arbete men även samarbete med kollegor, kunder och samarbetspartners.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Malmberg Energy med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan på www.wikan.se redan idag!
Sista ansökningsdag är 2023-06-18.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Tomas Nilsson på telefon 0451-70 74 81.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-06-18

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Tomas Nilsson 0451-70 74 81

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår