Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Kristianstad)

Mekanisk konstruktör till växande företag

Mekanisk konstruktör till växande företag

Om företaget
Movomech är ett av världens ledande företag inom lyftteknik och materialhantering. Vi utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av produkter inom lyftteknik - från ett förstklassigt profil- och skensystem i aluminium till avancerade manipulatorer. Vårt huvudkontor och våra produktionslokaler finns i Kristianstad och vi installerar lyftutrustning till de främsta produktionsanläggningarna över hela världen, med egen projektledning eller genom ett omfattande nätverk av återförsäljare.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Vi har en stark tillväxt och ser positivt på framtiden och söker nu en konstruktör.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör hos oss på Movomech arbetar du i en bred och varierad roll med olika storlekar på projekt. Arbetet innebär att rita och konstruera verktyg inom lyftteknik och materialhantering. Dina arbetsuppgifter omfattar, layoutarbete, konstruktion, beredning och tekniskt säljstöd. I ditt arbete förekommer det kundbesök och regelbunden kontakt med kunder via mejl och telefon. Vi erbjuder dig ett brett och varierat arbete med ständigt nya utmaningar. Du har nära samarbete med kollegor som brinner för teknik och lösningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har formell utbildning eller tillägnat dig motsvarande kunskaper genom att ha arbetat som mekanisk konstruktör en längre tid. Alternativt har du gått den långa vägen och skaffat dig erfarenhet från verkstadsgolvet. Teknisk högskoleutbildning är meriterande.
Som konstruktör använder du dig främst av Catia men även av Inventor och Autocad så erfarenhet av detta är meriterande. Du har teknisk fallenhet och kännedom om pneumatik/ beräkningar. Du hanterar Officepaketet och kan engelska i tal och skrift. Tyska är meriterande. Även el och automationskunskap är meriterande.
Du som konstruktör är driven, social och positiv. Du är kostnadsmedveten och har inga problem att arbeta självständigt eller i grupp. Du gillar att ha kontakt med kunder och som konstruktör har du ett mycket nära samarbete med våra tekniker i verkstaden och med våra säljare. Vi fäster vidare stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad i Kristianstad och vi ser att du har ett rimligt pendlingsavstånd. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning hos Movomech. Tillsättning enligt överenskommelse. I tjänsten har du flextid och stort eget ansvar. Vi har friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning och vi gillar att ses under trevliga former några tillfällen per år.
Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 oktober.
För mer info kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-10-09

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår