Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Kristianstad)

CNC-kunnig medarbetare till skäravdelning

CNC-kunnig medarbetare till skäravdelning

Om företaget
Kristianstad Stål och Rörmontage AB startades 2013. Vi gör allt inom stål, plåt och smide. Vår inriktning är i huvudsak byggnadssmide, industriservice/reparationer, fastighetsservice, tillverkning och montage samt legoproduktion. På Stål & Rörmontage AB siktar vi på att vara företags och privatpersoners självklara val när det kommer till allt som rör byggnadssmide och den mekaniska verkstadsindustrin. Bland våra ständigt återkommande kunder har vi ledande företag inom byggbranschen och industrin. Läs mer om oss på www.ksrm.se.

Vi växer och med en ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare medarbetare.

Vi söker nu en CNC-erfaren person till vår skäravdelning och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
På avdelningen för CNC-skärning och detaljtillverkning arbetar vi på ett unikt sätt där arbetsuppgifterna är otroligt varierande. I princip varje beställning är kundspecifik och arbetsflödet innefattar konstruktion i 2D/3D-CAD, beredning och programmering av CNC-skärmaskiner (vatten och plasma) samt kantpress, drift av maskinparken och färdigställande av detaljerna. Tanken är således att konstruera och tillverka från ax till limpa.

Materialen vi främst arbetar i är svartstål, rostfritt, aluminium och diverse plaster.

Eftersom vi är en liten verkstad ingår även andra arbetsuppgifter utöver ovan nämnda, beroende på vilken kunskap och vilket intresse du besitter. Exempel kan vara svetsning och plåtbearbetning.

Tillverkade detaljer kvalitetskontrolleras och registreras i affärssystem.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst är en allmänt verkstadsvan person som kanske tidigare arbetat med omväxlande arbetsuppgifter inom smide eller stålkonstruktion. Du har goda CNC-kunskaper och bör åtminstone ha grundläggande kunskaper i CAD/CAM.

Som person älskar du att lära dig nya saker och arbeta strukturerat och effektivt för att uppnå resultat. Du kan vara klurig och störs inte av att vardagen är variationsrik. Rollen är bred men stimulerande, varför vi tror att man kan utvecklas under lång tid i den. Vi ger våra medarbetare stor frihet, men förväntar oss att man tar ansvar och uppträder engagerat med en yrkesstolthet.

Kunskaper i svetsning liksom truck- och traverskort, heta arbeten och liftkort ses som meriterande. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning Kristianstad Stål och Rörmontage, med placering i dess lokaler i Kristianstad. Provanställning tillämpas. Arbetet är på dagtid och på heltid.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 28 september.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-09-28

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Kristoffer Svensson 044-590 65 08

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår