Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Bromölla)

Kvalitetstekniker

Kvalitetstekniker

Om företaget
Ytab är specialister på ytbehandling med starkt fokus på plast och komposit. Vi har lackeringsanläggningar i Sverige och Ungern. Vi har många små, medelstora och stora kunder inom många branscher, inklusive bilbranschen, konsumentelektronik, vitvaror, möbler, medicinteknik och inredning. Ytabs fabriker är några av de mest högteknologiska lackeringsanläggningarna i Europa. Våra tillverkningslinjer är helautomatiserade och använder robotstyrd och digital processtyrning. Ytab-koncernen har totalt 150 högt kvalificerade och erfarna anställda. Tillsammans utgör de en professionell, kundfokuserad och kostnadseffektiv lackeringspartner som kan göra underverk.

Vi söker en driven kvalitetstekniker som i nära samarbete med vår kvalitets- och miljöansvarig och kvalitetsassistent säkerställer och utvecklar kvaliteten på våra produkter och tjänster. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som kvalitetstekniker kommer du att jobba med att effektivisera och utveckla vårt kvalitetsarbete internt och externt. Rollen är till stora delar operativ där du jobbar med kund- och leverantörsavvikelser, förbättringar, kalibrering och stöttar produktionen i arbetssätt och kvalitetsrelaterade frågor. Du deltar i projektgrupper och förbättringsgrupper och medverkar vid provkörningar och tester av produkter, prototyper och komponenter. Du assisterar vid kundreklamationsanalyser och gör utvärderingar.
Du rapporterar till vår kvalitets- och miljöansvarig.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet och stort intresse av kvalitetsarbete. Du har skaffat dig kunskaper inom testmetoder, mätteknik, ritningsläsning. Som kvalitetstekniker ser vi gärna att du har utbildning från tex en yrkesskola alt att du är gymnasieingenjör inom kvalitet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av kvalitetsarbete från den tillverkande industrin, gärna från fordonsindustrin eller lackering. Du har god datorvana i främst Office-paketet och gärna från affärssystem. Du kan kommunicera i tal och skrift i svenska och engelska.

Som person krävs att du har ett högt kvalitetstänk med kunden i fokus och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du en genomförare, har ett säkerhetstänk och är kostnadsmedveten. För att passa in i vår grupp ser vi att du är positivt lagd, har god samarbetsförmåga och med tanke på att vi är en mindre grupp är du orädd för att "hugga i" och hjälpa till där det behövs och är motiverad att tillsammans göra det som krävs för att nå uppsatta mål i tid.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad på vår produktionsanläggning i Näsum. Tjänsten är 100 % av en heltid och en tillsvidareanställning hos Ytab. Vi tillämpar löpande uttagning, så ansök om tjänsten snarast möjligt. Sista ansökningsdag är den 5 oktober.

Vi är ett litet företag där alla arbetar nära varandra. Vi har också högt i tak och mycket glädje, det skall vara kul att gå till jobbet! Håller du med så är du välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se.
För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-10-05

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår