Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Bromölla)

Automationstekniker till Geberit i Bromölla

Automationstekniker till Geberit i Bromölla

Om företaget
Geberit Group är marknadsledande i Europa inom sanitetsprodukter. Vi arbetar med en stark lokal närvaro i de flesta europeiska länder, vilket ger ett unikt mervärde när det gäller sanitetsteknik och badrumskeramik. Produktionsnätverket omfattar 26 produktionsanläggningar, varav 4 utanför Europa. Koncernen har sitt huvudkontor i Rapperswil-Jona, Schweiz. Med cirka 12 000 anställda i cirka 50 länder genererade Geberit en försäljning av 3,4miljarder CHF under 2022. Geberit är noterat på SIX Swiss Exchange och är en del av SMI (Swiss Market Index) sedan 2012.

Bromölla i nordöstra Skåne tillverkar vi toalettstolar och handfat under varumärket Ifö. Det har vi gjort i snart 100 år och vi är sedan 2016 en del av Geberitkoncernen - en stark ägare som satsar helhjärtat på vår fortsatta utveckling och erbjuder nya uppdrag och utmaningar i en internationell miljö.
Keramik är ett levande material och det krävs kunskap, fingertoppskänsla och en stor portion klurighet för att kunna driva storskalig produktion. Vår strategiska resa med många utmanande projekt gör att vi behöver flerlösningsorienterade medarbetare som vill vara med och nå våra mål. Därför söker vi nu en automationstekniker till vår fabrik i Bromölla och har i denna rekrytering valt att samarbeta med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds ett självständigt och ansvarsfullt arbete där du driver förbättringsarbete, nya projekt och själv står för specialistkompetens avseende PLC-programmering och elkonstruktion.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av såväl felsökning av PLC som nya projekt inom PLC/HMI. Du kommer få arbeta med elscheman, nykonstruktion av el och maskinsäkerhet.

Har du erfarenhet av robotprogrammering, pneumatik & hydraulik och industriella nätverk/OPC så har du förutsättningarna för att ta dig an denna rollen med bravur.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är högskoleingenjör eller likvärdigt och du har för tjänsten en relevant arbetslivserfarenhet. Självklart är det en stor fördel om du tidigare arbetat med att driva projekt och arbetat med PLC-programmering. Har du dessutom erfarenhet från industriell verksamhet och kompetens från produktionssystem t.ex. Lean, 5S m.m. är detta meriterande.
Dina kunskaper i engelska är goda. Det är också viktigt att du har ett tekniskt intresse och hela tiden håller dig ā jour med teknikutvecklingen.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. Du är en resultatinriktad person som är drivande, kreativ och flexibel. Du anpassar dig lätt till olika situationer och kulturer. Förmågan att arbeta självständigt är viktig, så är även din samarbets- och kommunikativa förmåga.

Information och kontakt
Är du redo för en ny utmaning? Vi hoppas det!
Vi tillämpar löpande uttagning, så ansök om tjänsten snarast möjligt. Sista ansökningsdag är den 8 oktober.

Du är välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Hanna Nyberg på telefon 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-10-08

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Kontaktpersoner
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår