Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Kristianstad)

Mekaniker

Mekaniker

Om företaget
Scan är ett nordiskt kött- och måltidsföretag. Nära 7 000 yrkeskunniga medarbetare strävar efter att servera världens mest krävande konsumenter och säkerställa kvalitet genom hela värdekedjan, från gård till gaffel. På Scan vill vi fortsatt vara drivande inom framtida trender inom matkonsumtion och i utvecklingen av försäljningskanaler och kategorier. Vi har påbörjat resan mot att bli ett mer mångsidigt livsmedelsbolag, vilket bland annat innebär expansioner till nya produktkategorier och verksamheter, digitala lösningar och kommersiella koncept.

Scan i Kristianstad är regionens största privata företag med ca 650 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av slakt, styckning och vidareförädling av gris samt charktillverkning.

Nu söker vi en mekaniker till vårt starka och kompetenta team som består av ca 30 medarbetare som leds av Teknikchef och Underhållschef. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker medverkar och driver du det mekaniska underhållet av maskinparken som är i ett expansivt skede. Inom ramen för tjänsten ingår att arbeta med bl.a. felsökning, reparationer, förebyggande underhåll samt delta i projektarbeten. Vi ser att du är van vid att självständigt planera och genomföra ditt arbete och du är inte främmande för att lära dig ny teknik.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och/eller har erfarenhet som mekaniker, med fördel inom processindustrin. Det är meriterande om du har kunskap om förpackningsmaskiner, underhållsteknik, hydraulik, och pneumatik. Du har en teknisk förståelse och analytisk förmåga.

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare som drivs av att förstå processer och detaljer samt hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete, tar initiativ och håller en hög servicegrad. Vi ser att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Att arbeta på HK Scan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana. Inspire, Lead, Care och Deliver är gemensamma värderingar och en viktig del av arbetet.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid med placering i Kristianstad.
Arbetstid är dagtid. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.
Scan erbjuder förmåner så som friskvårdsbidrag, individuell kompetensutveckling och rabatt på produkter i personalbutiken.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Dock senast 8 oktober. Läs mer och ansök på www.wikan.se

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta konsultchef Sara Nilsson 044-590 65 11 alternativt konsultchef Hanna Nyberg 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-10-08

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Kontaktpersoner
Sara Nilsson 044-590 65 11
Hanna Nyberg 044-590 65 14

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår