Välkommen till Wikan

Truck-/lagerpersonal

Truck-/lagerpersonal

Om oss
Saferoad Smekab AB ingår i den norska koncernen Saferoad Group, som är verksamma i Norden med utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av produkter inom infrastruktur och parkmiljö. Inom Saferoad Smekabs verksamhet ingår vidare uppdragsproduktion inom tillverkning och ytbehandling där företaget är systemleverantör till ledande större företag inom lantbrukssektorn. Se gärna www.saferoadsmekab.se för mer information om oss.

Det går bra för Saferoad Smekab i Önnestad! I början av 2017 investerade vi i en ny rörlaser och efter semestern kommer vår nya robotsvets på plats.

Tack vare vår expansion behöver vi förstärka vår personalstyrka med en Truck-/lagerpersonal.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med godsmottagning och utleveranser vilket innebär att plocka, packa, inventera samt att lossa/lasta lastbilar. Arbetet innebär även en del administrativa arbetsuppgifter med fraktsedlar och orderhantering.

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen krävs det att du är en duktig truckförare med mycket god vana av främst motviktstruck. Du är utåtriktad och har en god känsla för service. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är administrativt skicklig.

Du är en självgående, prestigelös och engagerad person som inte är rädd för att "hugga i". Du är ordningsam och har lätt för att smälta in i nya miljöer.

Truckkort för motviktstruck är ett krav, likaså att du har erfarenhet av att köra truck.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du först är anställd via Wikan Personal innan du förväntas övergå i en anställning hos Saferoad Smekab.

Tillträdesdag är enligt överenskommelse. Har du arbete idag och sitter på en uppsägningstid är det inget hinder då rekryteringen utgår från ett långsiktigt behov och vår ambition är att du ska bli vår kollega för lång tid framöver.

Ansökningar tas endast emot via Wikan Personals hemsida www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval, så sök direkt!

Kontakta Dan Samuelsson på Wikan Personal vid frågor, 044 - 590 65 01.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2017-07-28

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår