Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Teknisk Koordinator

Teknisk Koordinator

Om oss
Hilmersson Elservice AB har sedan starten 1978 försett såväl kommuner och företag som privatkunder med kvalificerade tjänster. Sedan sommaren 2013 är vi etablerade på Näsby industriområde strax utanför stadskärnan i Kristianstad. Vi är tio anställda som svarar för en omsättning på ca 16,5 miljoner kronor. Inom företaget har vi utvecklat två olika affärsområde med flera gemensamma nämnare såsom kyla/ värme/elteknik och styr & reglerteknik. Vi har en mycket god kompetens och en god marknadsandel i nordöstra Skåne. Inom båda dessa områden samarbetar vi med tillverkare och leverantörer som har en långt fram framskjuten position inom sitt speciella område.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Vi söker nu en Teknisk koordinator/administratör - länken mellan kund och vårt operativa arbete!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av;

- Fakturering
- Kundreskontra
- Leverantörsfakturor
- Orderhantering
- In och utleveranser av gods och returer
- Kundmottagning
- Planering av servicejobb
- Kundsupport via telefon och fysiska besök

Du är ansvarig för vår arbetsorderhantering och administration kring våra uppdrag såsom fakturering och betalning men även att sköta flödet av leverantörsfakturor med vårt fakturascanning system. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna i verksamheten när det gäller kundmottagande, service och planering av våra teknikers arbete. Mycket av ditt jobb görs via dator och telefon. Du rapporterar direkt till VD.

Din bakgrund
Du har minst gymnasieutbildning, gärna inom ett tekniskt område. Du har dessutom grundläggande teknisk kompetens och har erfarenhet av en teknisk roll. Som vår blivande Tekniska koordinator har du god förståelse och intresse för tekniska processer. Du är en van datoranvändare och väl förtrogen att arbeta i affärssystem och Excel. Du talar och skriver obehindrat på svenska och kan grundläggande engelska. Du har B körkort.

Du som person
Vi söker dig som har kundservice i fokus! Du är driven, serviceinriktad och samarbetsvillig. Vidare är du stresstålig och har hög social kompetens. Du är resultat- och kostnadsmedveten.
Vi tror att du som söker är duktig på att lösa problem och är öppen för plötsliga förändringar i din arbetsdag. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och är van att driva dina egna processer. Du trivs med att supportera och ge god service. Vi fäster vidare stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Hilmersson Elservice AB.

Tillsättning och urvalet sker löpande vilket kan innebära att tjänsten blir tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-12-15.

Ansökningar mottages via Wikans hemsida, www.wikan.se.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2017-12-15

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår