Tillbaka till sök

Entreprenadingenjör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
C4 Hus AB är ett företag med säte i Kristianstad som säljer och producerar nyckelfärdiga trähus samt utför traditionella entreprenader. Bolaget är grundat av ett femtontal personer med lång erfarenhet av branschen. Grundkonceptet är att sälja hus till konsument eller andra bostadsbyggare på totalentreprenad. Vi är för närvarande 65 anställda fördelat på 15 tjänstemän och 50 kollektivanställda.

Vår kollega Anders ska gå i pension och vi söker nu hans efterträdare. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Din roll kommer till stor del bestå av att ansvara för inköpsarbetet och din arbetsdag kommer att vara förlagd på vårt kontor i Kristianstad. Som entreprenadingenjör på C4 hus har du till uppgift att jobba med effektivt inköpsarbete, avtalshantering och logistik. Du har löpande kontakt med våra arbetsledare och med våra leverantörer. Du har en vilja att vara med och påverka och skapa förutsättningar för att våra projekt ska löpa på enligt tidsplan. Proaktiviteten i rollen är väsentlig, dvs att du föregår leverantören eller arbetsledare i beställning av varor och leveranser.

Som entreprenadingenjör hos oss ser du hela kedjan i ett husbygge. Du kommer att arbeta med löpande avrop av golv, kök, badrum, värmesystem, hushållsmaskiner etc. Du ansvarar för logistikplaneringen i samråd med våra arbetsledare. Du kommer också få ansvara för och driva leverantörsförhandlingar.

Arbetsuppgifter;

- Förhandlingar och tecknande av avtal
- Avrop på avtal samt kompletterande inköp
- Leverans och logistikplanering
- Löpande kontakt och samarbete med våra arbetsledare och leverantörer

Din bakgrund
För att kunna klara rollen som entreprenadingenjör är det mycket väsentligt att du har arbetat inom byggbranschen där du fått god förståelse för flöde och processer i byggkedjan samt kännedom kring olika byggmaterial. Du har förmågan att uppskatta och mängda byggmaterial. Erfarenhet och kunskap inom ritningsläsning (trä, el, VVS) är ett krav. Du kommer dagligen att ha telefon- , mail och/eller personliga kontakter med arbetsledare och leverantörer vilket ställer krav på att du är en utåtriktad person som gillar att bygga nya relationer samt vårda befintliga relationer.
Du har ett affärstänk och drivs av att göra bra affärer. Vidare har du god vana att jobba i Officepaketet, främst Excel, samt har erfarenhet av att arbeta i affärssystem/fakturasystem. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och har grundläggande engelska.

Som person är du noggrann, strukturerad och har en god analytisk förmåga. Du kan jobba självständigt och gillar att hitta lösningar i utmaningar.

Vi erbjuder dig ett stimulerande jobb på vårt kontor i Kristianstad. Tjänsten är en heltidsanställning.

Tillsättning sker i april. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos C4 hus.

Har du frågor och/eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på Wikan Personal på tel. 044-590 65 12. Vi tar endast emot ansökningar via Wikan Personals hemsida www.wikan.se.

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 19 februari. Vi ser fram emot din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-28

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.