Tillbaka till sök

Maskinskötare till förpackningsindustri

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Econova erbjuder ett brett sortiment av jordprodukter på den nordiska marknaden. Varje år produceras cirka 250 000 ton jordprodukter för plantering, anläggning, marktäckning och specialändamål. Jorden säljs både i säck och som lösvikt.

Vi söker nu maskinskötare till vår produktion i Sösdala.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker operatörer till våra förpackningslinjer där arbetet består i att självständigt se till så att produktionslinjen flyter på och att man producerar efter uppsatta mål.. Arbetsuppgifterna innebär även avhjälpning av lättare fel i produktion. Truckkörning i produktion är en del av arbetet.

Din bakgrund
Du som söker är strukturerad och lugn som person, samtidigt som du klarar av stressade och pressade situationer. Erfarenhet av mekanik och processvana är meriterande.
För tjänsten krävs att man har truckkort.

Arbetet är i huvudsak förlagt på 3-skift .

Urval sker löpande, så sök redan idag!

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-14

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.