Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Svetsare, MIG/MAG

Svetsare, MIG/MAG

Om oss
Smekab Citylife ingår i den norska koncernen Saferoad Group, som är verksamma i Norden med utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av produkter inom infrastruktur och parkmiljö. Inom Smekabs Citylife verksamhet ingår vidare uppdragsproduktion inom tillverkning och ytbehandling där företaget är systemleverantör till ledande större företag inom lantbrukssektorn. Se gärna www.smekabcitylife.se för mer information om oss.

Nu söker vi en erfaren svetsare som behärskar MIG/MAG till Smekab Citylife i Önnestad.

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare kommer dina arbetsuppgifter att vara svetsning (MIG/MAG) i rör med höga krav på snygga fogar och så lite "sprut" som möjligt. Alla produkter varmförzinkas efter svetsning och dåliga fogar eller svetsloppor syns än mer efter denna ytbehandling. Mycket av svetsningen sker med hjälp av jigg/ fixtur. Arbetet är tempobaserat i korta eller medellånga serier.

Arbetstiden är tvåskift.

Din bakgrund
Du som söker bör ha gymnasieutbildning eller likvärdigt som svetsare och/eller ha erfarenhet av svetsning från tillverkningsindustrin. Det är positivt om du har erfarenhet av temposvetsning med hjälp av jigg/fixtur.

Som person är du punktlig, noggrann och självgående. Du har ett stort engagemang och en hög kvalitetsmedvetenhet.

Då arbetet är förlagt till skifttid, och det inte går att ta sig till Smekab Citylife med kollektivtrafik, är körkort och tillgång till bil ett krav.

Tjänsten är en visstidsanställning via Wikan Personal men det finns viss möjlighet att tjänsten kan övergå till en anställning direkt hos Smekab Citylife.

Ansökningar tas endast emot via Wikan Personals hemsida www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag! Sista ansökningsdag är den 28/2

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2018-02-28

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår