Tillbaka till sök

Mekaniker till underhållsverkstaden på Paroc

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en mekaniker till underhållsverkstaden på Paroc AB i Hässleholm.

Paroc erbjuder en omväxlande vardag med ansvarsfullt arbete och varierande uppgifter inom underhåll på hela produktionsanläggningen, med möjlighet till personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker på Paroc ingår du i ett erfaret team mekaniker. Arbetet innebär inom industri förekommande underhållsarbete, både avhjälpande och förebyggande. Du deltar i investeringsprojekt, arbete med ständiga förbättringar av vår produktionsprocess och även med 5S.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en yrkesteknisk utbildning eller motsvarande på gymnasienivå samt vana från underhållsarbete, såsom svets, plåt, montering, skärande bearbetning, pneumatik och hydraulik. Erfarenhet från underhållsarbete inom processindustri är meriterande.

Du har datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. El-tekniska kunskaper är meriterande. Vi använder IFS som underhållssystem och vana från detta är också meriterande.

Som person är du positiv, flexibel, ansvarsfull och självgående och har en god förmåga att arbeta i team samt förmåga att leda andra medarbetare.

Omfattning: heltid. Arbetstiderna är normalt dagtid, men kan vid behov vara skiftgång under längre eller kortare perioder. Beredskap tillämpas var fjärde vecka. Tjänsten är en hyrrekrytering, där du inledningsvis är anställd av Wikan Personal, men efter några månader övergår i en tillsvidareanställning på Paroc.

Sista ansökningsdag är den 18/03, men vi tillämpar löpande urval och ser därför helst att du skickar din ansökan via www.wikan.se redan idag. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-18

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.