Tillbaka till sök

Ansvarig för egenkontroll inom drift, skötsel och underhåll

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Hässlehem AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som verkar i Hässleholms kommun med 27 anställda. Bolaget har 1963 lägenheter bestående av hyresrätter och särskilt boende samt även en del kommersiella lokaler. Bolaget omsätter ca 150 mkr. Bolagets mål är att erbjuda ett tryggt och trivsamt boende med god service. Läs mer på www.hasslehem.se
Vi söker nu en ansvarig för våra egenkontroller inom drift, skötsel och underhåll. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Ansvarig för egenkontroll inom drift, skötsel och underhåll

Som ansvarig för våra egenkontroller kommer en viktig del av arbetet vara att i nära samarbete med våra fastighetsskötare se till att drift, skötsel och underhåll på våra fastigheter uppfylls enligt de lagkrav som gäller. Du kommer att skapa rutiner, se till att dokumentation görs, driva förbättringsarbete och säkerställa att det genomförs det som krävs för att säkra våra fastigheter vad gäller drift, skötsel och underhåll på ett långsiktigt och hållbart sätt. Arbetet kommer också att innebära många kontakter med såväl hyresgäster som konsulter och olika entreprenörer. Du är direkt underställd VD och din placering blir på kontoret i centrala Hässleholm.

Din bakgrund
Du som söker har minst gymnasieutbildning och vi ser gärna att du dessutom har en eftergymnasial utbildning inom aktuellt område. Har du något års erfarenhet av liknande roll så ser vi det som meriterande. Du har en mycket bra administrativ förmåga och god datorvana. Det är även viktigt att du har en välutvecklad kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift i svenska språket eftersom du kan behöva skriva en hel del formella texter.

Du som person

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker dig som är strukturerad, självgående och drivande samt är van vid att arbeta självständigt. Du har lätt för att skapa kontakter, du tycker om att träffa nya människor samt har en god förmåga att förmedla budskap på ett tydligt sätt. Vidare är du ansvarsfull, har god förmåga till samarbete, är öppen och engagerad. B-körkort är ett krav.
Du är välkommen med din ansökan snarast via Wikan.se Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du söker tjänsten snarast, sista ansökningsdag är 2018-04-07.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044 - 590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-04-07

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.