Tillbaka till sök

Robotsvetsare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en robotsvetsare till ett företag utanför Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för en robotsvets där du ändrar i programmen vid behov samt avsynar. Du kommer även svetsa en del manuellt.

Din bakgrund
Förutom erfarenheter av robotsvetsning kan du även svetsa manuellt, samt visuellt bedöma om en svets är godkänd eller inte.
Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du driven, ambitiös och har lätt för att samarbeta med andra.

Arbetstiden är 2-skift.
Tjänsten är en visstidsanställning.

Urval sker löpande så ansök redan idag på wikan.se! Vid eventuella frågor kontakta Konsultchef Johanna Fondell 044-5906502.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se


 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-04-22

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.