Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Erfaren kyltekniker

Erfaren kyltekniker

Om företaget
Hilmersson Elservice AB har sedan starten 1978 försett såväl kommuner och företag som privatkunder med kvalificerade tjänster. Sedan sommaren 2013 är vi etablerade på Näsby industriområde strax utanför stadskärnan i Kristianstad. Vi är tolv anställda som svarar för en omsättning på ca 20 miljoner kronor. Inom företaget har vi utvecklat två olika affärsområde med flera gemensamma nämnare såsom kyla/ värme/elteknik och styr & reglerteknik. Vi har en mycket god kompetens och en god marknadsandel i nordöstra Skåne. Inom båda dessa områden samarbetar vi med tillverkare och leverantörer som har en långt fram framskjuten position inom sitt specifika område.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Vi söker nu en erfaren kyltekniker som vill vara med och utveckla vårt affärsområde kylteknik!

Dina arbetsuppgifter
Din roll som kyltekniker kommer att vara varierad och bred. Dina arbetsuppgifter kommer att vara tillsyn, underhåll, felsökning och installationsarbete inom kylteknik. Våra kunder finns till stor del inom storkök men även kylanläggningar blir en återkommande arbetsplats. En del av din arbetstid kommer du även att arbeta med värmeteknik. Du arbetar självständigt och ger service och rådgivning åt flera olika kunder i närområdet. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av;

- Vara med och utveckla och förbättra kylområdet inom Hilmerssons
- Löpande kundkontakter och administration kring arbetet
- System- och installationsarbete inom kyl- och värmeteknik
- Service och underhåll inom kyl- och värmeteknik
- Kylteknisk rådgivning & konsultation åt kunder

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en bakgrund som kyltekniker och har flera års erfarenhet av kyl- och värmesystem. Du har minst gymnasieutbildning, gärna inom ett tekniskt område, samt giltigt kylcertifikat Kat 1. Du har dessutom grundläggande teknisk kompetens och kunskap inom VVS, el och kan du ventilation är det ett plus. Som vår blivande seniora kyltekniker har du god förståelse och intresse för styr- och reglerteknik. Du är en van datoranvändare och vi förutsätter att du har jobbat med någon form av digitalt order/ärende system och om du har jobbat i SDF är det meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och kan grundläggande engelska. Du har B körkort.

Vi söker dig som älskar teknik och är en kreativ problemlösare! Vidare är du serviceinriktad och gillar att ha varierande uppdrag. Du ser logik i system och har förmågan att lyfta blicken.
Vidare är du en driven lagspelare som tidvis gillar ett högt tempo. Vi tror att du som söker är duktig på att lösa problem och är öppen för plötsliga förändringar i din arbetsdag. Vi fäster vidare stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Hilmersson Elservice AB.

Tillsättning sker snarast efter överenskommelse. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-11-12.

Ansökningar mottages via Wikans hemsida, www.wikan.se.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist 044-590 65 12, sara@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2018-11-12

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår