Tillbaka till sök

Automationstekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossVi söker nu en Automationstekniker.

Om företaget
SweBend AB utvecklar och bygger sedan 2013 plåt-, profil- och formningsmaskiner för export till industrin runt om i världen. Med fokus på teknikutveckling har SweBend AB redan skaffat sig en ledande ställning inom branschen. Huvudsakliga marknader är Europa, USA och Asien. Bolaget har sexton medarbetare och omsatte 2017 40 mkr. För ytterligare information om verksamheten hänvisas till hemsidan: www.swebend.com.

Vi söker nu en Automationstekniker till vår produktion i Hässleholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som automationstekniker kommer du till en början att få lära dig allt om företaget för att sedan få egna projekt att arbeta med. Du kommer att bygga och konstruera styrningar till maskiner inom plåt-, profil- och formningsmaskiner. Dina arbetsuppgifter omfattar ritningsläsning, bygga och koppla styrpaneler, viss del PLC programmering samt även koppla hydraulik och pneumatik. I rollen som automationstekniker kommer du att jobba i olika projekt. Ju mer du kommer in i rollen desto mer kommer du att få ta egna projekt och ha mer kundkontakt.
Arbetsuppgifterna är varierande med möjligheter att utvecklas.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Relevant utbildning är el-automationsteknik. Som automationstekniker på Swebend kommer du att konstruera samt bygga styrpaneler. Du har teknisk fallenhet. Du tycker om att bygga olika konstruktioner samt även lätt för problemlösning. Erfarenhet i PLC-programmering samt goda kunskaper i engelska är en merit.

Du som person
Vår kund lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker en person som är öppen och framåt då det blir lättare att passa in i resten av gruppen som arbetar där. Genom att vara noggrann och strukturerad kommer du att lyckas med arbetsuppgifterna och uppdragen. Du behöver vara nyfiken då du får mycket kunskap i början av tiden som automationstekniker på företaget.


Information och kontakt
Tjänstort är Hässleholm.

Tjänsten är 100 % av en heltid. Tjänsten är en rekrytering.

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt,

För mer info kontakta rekryteringskonsult Ola Jontoft på telefon 044-590 65 13.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-02-28

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.