Tillbaka till sök

Kvalificerad mekaniker/montör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossRIPASSO ENERGY ? ETT SVENSKT MILJÖTEKNIKFÖRETAG
- MED VÄRLDENS HÖGSTA EFFEKTIVITET GÖR VI ELEKTRICITET AV INDUSTRINS RESTGASER

Om företaget
Ripasso Energy AB är ett svenskt miljöteknikföretag som grundades 2008 för att vidareutveckla stirlingteknologins enastående förmåga att omvandla värmeenergi till elektricitet. Företaget erbjuder olika lösningar för elproduktion till rekordlåga priser jämfört med andra klimatsmarta och hållbara alternativ. Ripasso Energys stirlingmotor hanterar ett brett spektrum av bränslen och i företagets senaste produkt, PWR BLOK 400-F, omvandlas industriella rest- och fackelgaser till elektrisk energi med hög effektivitet. Bolaget är listat i Sverige (NGM Nordic MTF), samt kan handlas på Börse Stuttgart i Tyskland. Läs mer på www.ripassoenergy.com.

Företaget fick i december 2017 sin första order på PWR BLOK och startar nu upp en ny och spännande produktion i Sibbhult. Därför söker vi nu tekniskt kvalificerade montörer till vår anläggning.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta både självständigt och i grupp med kvalificerad montering av framför allt motorer till våra PWR BLOK 400-F som är en containerbaserad lösning där våra stirlingmotorer används för att utvinna energi från rest- och fackelgaser inom industrin.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har erfarenhet av kvalificerad teknisk montering och gärna en bakgrund som mekaniker eller reparatör. För att kunna utföra arbetet krävs en hög teknisk förståelse. Du är noggrann och självgående samt van att ta stort eget ansvar. Du är även intresserad av att lära dig nya saker, men har samtidigt lätt för att under vissa perioder utföra likartade arbetsuppgifter.

Information och kontakt
Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval.

Tjänsten är en visstidsanställning hos Wikan Personal.
Arbetstiden är förlagd dagtid.

För mer information kontakta konsultchef Jennie Johansson, 044-590 65 05.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-11-30

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.