Tillbaka till sök

PLC-programmerare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Malmberg är ett svenskt miljöteknikföretag inom områdena biogas, geoenergi, vattenrening och borrning. Med 150 års erfarenhet är vi idag ledande av kompletta anläggningar inom våra expertområden, med ett starkt fokus på hållbarhet och miljö.

Vi söker nu en automationsingenjör med inriktning mot PLC-programmering som kommer få arbeta för ett framgångsrikt och växande företag med engagerade och positiva kollegor. Rekryteringen görs i samarbete med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med PLC-programmering av anläggningar inom geoenergi och biogas. Arbete bedrivs i projektform där du kommer vara delaktig och kunna påverka från uppstart till slut. Programmeringen görs i Siemens system där företaget nu uppdaterar sin portal till TIA. Du utgår från kontoret i Yngsjö, men i tjänsten ingår det ca 30 resdagar per år beroende på projektens storlek. Kunderna finns runtom i Europa med övervikt på de nordligare länderna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska behärska PLC-programmering och trivs i rollen där du har möjlighet att påverka och ta ansvar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, duktig på att organisera och planera, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till förändringar för att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du är en flexibel person som inte ser resor i tjänsten som ett hinder.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Malmberg.

Heltid/dagtid.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 18/11 och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se

För mer info kontakta Andreas Håkansson, 044-5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-11-18

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.