Tillbaka till sök

Elektriker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossÄr du elektriker och vill arbeta på ett expansivt företag? Är du intresserad av nya utmaningar och vill utvecklas inom bygg, maskin- och anläggningsbranschen, då har vi jobbet för dig!

Om företaget
Lyft & Byggmaskiner AB - Din maskinuthyrare i södra Sverige är ett företag som växer organiskt med höga ambitioner och i denna resan är våra medarbetare huvudpersoner.Vi är en erfaren aktör i branschen och våra medarbetare har en samlad erfarenhet och ett engagemang som få. Vi bildades 1992, har växt och utvecklats sedan dess.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara att främst arbeta med tillfällig el och värme för byggindustrin. Detta omfattar arbete inom bygg-el, belysning, passersystem/larmanläggningar och uppvärmning på byggarbetsplater.
I dina arbetsuppgifter ingår också reparation, service och underhåll av elcentraler, elverk, övriga byggmaskiner och annat elmaterial både hos kund och inne på vår verkstad.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har gått gymnasiet med inriktning el och energi.
Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. BE-körkort är meriterande.

Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med kundkontakter. Vi söker därför dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är van att hantera kunder och hjälpa dem med uppkomna frågor eller problem. Som person är du flexibel, serviceminded och teknikintresserad.

Information och kontakt
Placering - Malmö

Tjänsten ska tillsättas snarast, sök gärna omgående! Lön enligt avtal.
Om du har några frågor är du välkommen att ringa mig, Lisbeth Ahlkvist på telefon 046-540 85 92.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-11-30

 • Tjänstgöringsort

  Malmö (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.