Tillbaka till sök

Elektriker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossELTEAM söker nu en ny medarbetare, en Elektriker!

Om företaget
Företaget startades 2006 av Roger Granstedt och Mikael Bökman. Vi är ett lokalt företag som jobbar i elbranschen. De arbeten som vi utför är renoveringar och nyinstallationer i industrier, inom byggbranschen samt servicearbeten.

Vi på ELTEAM i Kristianstad har sedan vår start alltid satt kundens behov och vår kvalitet i centrum. Därför är vår tanke att tillsammans med kunden komma fram till en bra lösning och där igenom få ett bra resultat som alla är nöjda med.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer utföra service- och installationsarbeten till både privat och företagskunder i Kristianstad med omnejd. I din roll hos oss kommer arbetsuppgifterna att vara varierande, där såväl kompetens som självständighet krävs för att hitta kvalitativa lösningar åt kunderna. Du kommer utgå hemifrån med servicebil.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker denna tjänst har en godkänd elutbildning. Helst ser vi att du har några års erfarenhet inom nyinstallation, renovering och servicearbeten. Det är även meriterande med allmän behörighet och liftkort men inget krav.
B-körkort är ett krav.

Som person måste du vara självgående då du själv i stor mån planerar och utför dina arbeten. Arbetet kräver också flexibilitet, stresstålighet och initiativförmåga. Du har ett stort intresse och driv, samt strävar efter att ständigt utvecklas inom yrket.

Information och kontakt
Tjänsten är en heltidsanställning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Urval sker löpande och tillsättning sker efter överenskommelse, så skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag.

Vid funderingar vänligen kontakta Konsultchef Andreas Håkansson, 044-5906507 eller Konsultchef Jennie Johansson, 044-5906505.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-12-02

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.