Tillbaka till sök

Resande servicetekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Silver Weibull, med mer än 90 års erfarenhet av tillverkning av högkvalitativ sockerprocessutrustning, uppfyller den höga kvalitetsstandard som krävs för att leverera de stora globala varumärkena inom produktion av mat och dryck, där endast den bästa utrustningen är acceptabel. Sedan 1922 har vi utvecklat och tillverkat state-of-the-art centrifugals i nära samarbete med sockerfabriker och raffinaderier över hela världen. I våra egna lokaler i Sverige gör vi egen forskning och utveckling och har all den kompetens som behövs internt.

Nu söker vi en resande servicetekniker till att förstärka vår organisation i Hässleholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer montera centrifuger och dess komponenter, utföra driftsättningar, utbilda personal på plats utomlands samt serva och reparera maskinerna vid behov. Det är huvudsakligen mekaniskt montage. När du är varm i kläderna kommer en hel del av arbetet vara på resande fot runt om i världen. När tid finns kommer du även vara behjälplig på lagret med orderplock samt godsmottagning.

Vi söker dig som:
- Har erfarenhet av mekaniskt montage samt maskinservice.
- Har haft kundkontakt nationellt och/eller internationellt.
- Gärna har arbetat med liknande arbete tidigare där du rest i tjänsten.
- Är van vid arbete i affärssystem.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en god teknisk grundkunskap där du trivs med montage, service och reparationsarbeten Du är noggrann, tycker om att ta ansvar, är stresstålig samt har en hög social kompetens.

Du har goda kunskaper i engelska både vad gäller tal och skrift.

Du ser inga hinder i att i vissa fall vara på resande fot en till två veckor i stöten.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal som förväntas övergå i en fast anställning hos Silver Weibull efter sex månader.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 2/12 och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se

För mer info kontakta Andreas Håkansson, 044-5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-12-02

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.