Tillbaka till sök

Redovisningskonsult

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Grant Thornton är en konsultbyrå inom revision- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.
Läs gärna mer om oss på www.grantthornton.se

Vi söker nu en erfaren Redovisningskonsult till kontoret i Kristianstad.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som redovisningskonsult arbetar du nära kund och mot de tyngsta beslutsfattarna på kundsidan och ser nya branscher och företag växa fram. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Självständigt genomföra mestadels avancerade kunduppdrag och ta ansvar för leveransen
- Skapa och utveckla kundrelationer och aktivt bidra till att utveckla Grant Thorntons affär
- Redovisningsnära rådgivning
- Coacha juniora konsulter och vara teamledare

Som Consultant har du fokus på att tillsammans med övriga teamet utveckla kundrelationen i uppdragen. Du arbetar mestadels med avancerade avstämningar, årsbokslut, rapportering och rådgivning inom redovisning och beskattning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med råd och förslag på nya lösningar och tar det från idé till handling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en akademisk utbildning som tex civilekonom eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet från en roll som redovisningskonsult, helst från en redovisnings- eller revisionsbyrå. Du har goda kunskaper inom redovisning och beskattning och vi ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet som teamledare och kan leda dina kolleger i kunduppdrag. Det är även meriterande om du har ledarskapserfarenhet från tidigare roller.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsbeteenden som är en viktig del av vår kultur. I stora drag betyder det att vi söker dig som vill skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör. För att lyckas i rollen är du lyhörd, intresserad av ledarskap och få andra att växa. Detta i kombination med intresse för affärer och vilja att skapa kundvärde. Vi ser gärna att du är eller har ambition att bli auktoriserad redovisningskonsult.

Vårt erbjudande

Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Grant Thornton och tillsättning sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du söker tjänsten snarast möjligt, sista ansökningsdag är den 27 januari 2019.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson tel: 044-590 65 14.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda.
Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-27

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.