Tillbaka till sök

Projektledare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Alla behöver ett fungerande avlopp. Därför har Repipe Sverige AB sedan 2009 framgångsrikt erbjudit modern renovering av avloppssystem som alternativ till stambyte. Vi arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya infodringsmaterial och tekniker. Tillsammans med sys-terbolaget Spolarna erbjuder vi en helhetslösning inom avlopp. Repipe Sverige AB omsätter ca 100 mkr, har ca 70 anställda och ingår i den familjeägda koncernen Spolarna Holding AB.

Mer information om företaget hittar du på www.repipe.se.

Vi söker projektledare.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare på Repipe Sverige AB innebär din roll att du har ett helhetsansvar för att driva olika entreprenadprojekt. Du jobbar i nära samarbete med vår produktionschef samt projektledare. Det är du som identifierar, organiserar och leder de resurser som behövs för att driva projekten i mål. Projekten kommer att vara av varierande storlek och vi har projekt igång både i Skåne och i Göteborg.

I din roll har du ansvar för b.l.a följande arbetsuppgifter:

- Planera, strukturera och styra att projekten löper på enligt tidsplan
- Upphandling av underentreprenörer
- Ekonomiskt ansvar för dina projekt

Du rapporterar till produktionschef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har för tjänsten relevant utbildning, på minst gymnasienivå. Du har erfarenhet som projektledare inom bygg och/eller VVS, alternativt 5 år från fastighetsbranschen. Kanske är du redan arbetsledare med flera års erfarenhet och vill anta en ny utmaning.
Det är starkt meriterande om du har utbildning och erfarenhet inom entreprenadjuridik, BAS-P samt ABT-06.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Som person är du öppen, social och tillmötesgående. Du trivs i mötet med människor och har lätt för att knyta kontakter. Vi förutsätter att du är strukturerad, noggrann och en erfaren problemlösare samtidigt som du är stresstålig och van vid att stundtals ha hög arbetsbelastning. Du är en flexibel person som har lätt för att anpassa dig till förändringar för att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du trivs lika bra med att vara inne på kontoret som att vara ute på plats på de olika projekten.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har god datorvana och har tidigare arbetat både i projektplaneringssystem, affärssystem, dessutom har du goda kunskaper i Officepaketet.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Repipe Sverige AB. Som projektledare måste du vara beredd på att leda projekt över hela Sverige. En tjänst har placering på kontoret i Ovesholm strax utanför Kristianstad och en tjänst är placerad på kontoret i Göteborg.B-körkort krävs i tjänsten då en del tjänsteresor ingår.

Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 13 januari 2019. Du söker tjänsten på www.wikan.se
För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på telefon 044 - 590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-13

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.