Tillbaka till sök

Kalkylingenjör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Alla behöver ett fungerande avlopp. Därför har Repipe Sverige AB sedan 2009 framgångsrikt erbjudit modern renovering av hela avloppssystem som alternativ till stambyte. Vi arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya infodringsmaterial och tekniker. Tillsammans med systerbolaget Spolarna erbjuder vi en helhetslösning inom avlopp. Repipe Sverige AB omsätter ca 100 mkr, har ca 70 anställda och ingår i den familjeägda koncernen Spolarna Holding AB. Mer information om företaget hittar du på www.repipe.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
Som kalkylingenjör på Repipe Sverige AB driver du processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Arbetet innebär att självständigt upprätta kalkyler, ha kontakt med underentreprenörer och leverantörer samt att upprätta förfrågningsunderlag. Du kommer även att utvärdera inkomna anbud och ta fram tidsplaner.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med våra två andra kalkylingenjörer.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har för tjänsten relevant utbildning, på högskole- eller universitetsnivå. Du har några års praktisk erfarenhet av kalkylering från liknande bransch och god teknisk förståelse. Vi vill gärna att du har kunskap och erfarenhet av ABT, AMA och entreprenadjuridik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du är noggrann, engagerad och kvalitetsmedveten. Vidare är du strukturerad, bra på att planera och van vid att arbeta mot tydliga deadlines. Dessutom är du van vid och trivs med självständigt arbete och har förmåga att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har god datorvana och har arbetat i affärssystem tidigare och du har goda kunskaper i Officepaketet.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Repipe Sverige AB. Tjänsten är placerad på kontoret i Ovesholm strax utanför Kristianstad.

Välkommen med din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 28 januari 2019. Du söker tjänsten på www.wikan.se

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på telefon 044 - 590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-28

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.