Tillbaka till sök

Entreprenadchef

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Telarco är ett lokalt företag som arbetar med entreprenad, installation och service inom fiber-, el- och telenät. Kunderna består av både offentliga och privata beställare. Vi arbetar för att vara det självklara valet inom vår region där vårt mål är att leverera kompletta kommunikationslösningar av högsta kvalitet. Bolaget är en del av Storskogen, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande. Storskogen består idag av en diversifierad bolagsportfölj om 27 fristående företag med en samlad omsättning på cirka 4 miljarder kronor.
Bolaget Telarco AB startades 2006 och omsätter cirka 140 miljoner kronor. Kontoret är placerat i Kristianstad där VD, projektledare, HR och administrationspersonal m.fl. finns samlade. Totalt har bolaget i dagsläget cirka 100 medarbetare.

Vi har expanderat kraftigt och är nu i behov av en entreprenadchef.

Dina arbetsuppgifter
Som entreprenadchef kommer du att ha övergripande ansvar för markentreprenader, kunder, ekonomi och medarbetare. Du kommer i din roll som entreprenadchef att vara med och bygga upp en ny roll i vår verksamhet. Du kommer säkerställa att entreprenadprojekten inom Telarco utförs enligt gällande kvalitets- och miljökrav. Vidare kommer du att utveckla, implementera och utvärdera arbetssätt på ett framgångsrikt och kvalitetssäkrat sätt. I rollen ingår personalansvar för ca 25 grävmaskinister och du ser till att resursbehovet tillfredsställs i projekten. Som entreprenadchef kommer du att ha ekonomiskt ansvar (prognos, budget) och därmed ha god kontroll på projektens löpande ekonomi och på entreprenadavdelningens ekonomiska resultat.

Följande arbetsuppgifter ingår också i rollen;
- Ansvara för att Telarcos underleverantörer presterar i linje med våra krav
- Förhandla förändringar med kunder (Tillägg, ÄTA arbete)
- Stödja projektchefen i produktionstekniska frågor
- Vidta åtgärder för att följa företagets riktlinjer samt gällande lagstiftning inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö

På sikt kommer du även att ta fram kalkyler och lämna anbud åt kunder. Du rapporterar till Telarcos VD.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att leda projekt inom markentreprenad i kombination med ledarerfarenhet. Du har goda kunskaper i avtalsförhandling. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i entreprenadjuridik och erfarenhet av arbete med kommunala kunder med tillkommande avtal och upphandlingar. Troligtvis har du arbetat med entreprenad i ett medelstort eller större privatägt bolag.

Vi söker en ledare som är har bra affärssinne och god förståelse för vad som driver lönsamhet i en projektorienterad bransch. Du arbetar för att medarbetarna trivs och växer i sin roll. Du är en analytisk problemlösare och trivs att arbeta i en bred roll. Vidare är du strukturerad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du bör vara intresserad av att tillsammans med våra entreprenörer driva utvecklingen framåt. Du är delegerande och tydlig i ditt ledarskap samt har lätt för att samarbeta och knyta kontakter. Du har ett eget driv och inser vikten av att alla måste ta ansvar för att utveckla verksamheten och förstå affären.

Som entreprenadchef har du god erfarenhet av arbete i affärssystem. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha B-körkort.

Information och kontakt
Vi ser gärna att du har ett pendlingsavstånd på max 45 minuter till Kristianstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Telarco (Kristianstad) med start under våren. Tjänsten är på heltid.
Hos oss får du vara med och utveckla både personal, organisation och affärer - vill du vara med på vår resa? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är dock 2019-01-20. För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-20

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.