Tillbaka till sök

Ekonomiassistent

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent omgående!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent består av kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och viss avstämning till bokslut. Du tar fram resultat och balansräkningar och gör kassarapporter. Andra administrativa uppgifter förekommer också såsom hantering av bidrag, stöd, framtagning av underlag etc. Det förekommer även arbetsuppgifter såsom telefon, utskick, uppdatering av hemsida, utskick av information/inbjudningar. Rollen är förvaltande och du kommer att vara högst delaktig i verksamheten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har utbildning inom ekonomi eller har du några års erfarenhet av liknande arbete. Du skall ha god datorvana och van användare av Office paketet samt ekonomisystem. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av styrelse- eller föreningsarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en värdegrund i att alla människor har lika värde. Som person är du empatisk, glad och positiv. Du ser vad som behöver göras och kan hjälpa till där det behövs. I Ditt arbetssätt är Du mycket noggrann, strukturerad och en god samarbetare.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad i Kristianstad. Tjänsten är på 50 % av en heltid.
Tjänsten är en visstidsanställning via Wikan Personal under ett år. Tillsättning av tjänsten sker omgående därav löpande urval. Sista ansökningsdag är 2019-01-15.
För mer information eller frågor, kontakta Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.
Välkommen med Din ansökan! www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Deltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-15

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.