Tillbaka till sök

Servicetekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
ZAFE Care Systems AB är ett snabbväxande bolag som ligger i framkant inom den senaste välfärdstekniken.

Sedan 2005 säljer och installerar ZAFE Care Systems trådlösa trygghetslarm över hela Sverige. Våra främsta kunder är kommuner och Landsting. ZAFEs produkter används i mer än 200 kommuner och samtliga 24 Hjälpmedelscentraler. Våra lösningar passar alla typer av vård- och omsorgsboende och är med sin moderna teknik marknadsledande. Vi tillgodoser brukarnas behov av trygghet och personalens behov av effektiv larmhantering.

Just nu är vi i en expansiv fas och söker servicetekniker/montörer

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med både nyinstallation i olika projekt, teknisk support till våra kunder samt serva och uppdatera våra system hos nuvarande kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med ett tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga. El-Tele Teknisk utbildning eller erfarenhet från larm/tele branschen är meriterande.

Du talar och skriver obehindrat svenska och kan grundläggande engelska, dessutom har du goda IT-kunskaper.

Som person är du driven, självgående och jordnära. Du ska inte vara rädd för att "hugga i" när det behövs! Du är också duktig på att lösa problem och är öppen för plötsliga förändringar i din arbetsdag. Vi vill att du har förmåga att skapa struktur och ordning i ditt arbete, samt är van att driva dina egna processer.

Information och kontakt
Tjänstgöringsort är Kristianstad och vi ser gärna att du bor inom ett pendlingsavstånd av ca 30 minuter. Du kommer resa i arbetet så B-körkort är ett krav.

Tillsättning sker efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan via www.wikan.se, vi kör med löpande urval så ansök redan nu.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Ola Jontoft på telefon 044-590 65 13.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-02-28

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.