Tillbaka till sök

Ekonom

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossÄr du redo att ta nästa steg i din karriär som ekonom? Trivs du med högt tempo, ambitiösa kollegor och stort ansvar över din egen arbetsroll? Vill du på kort tid nå nya nivåer i din karriär?
Då finns nu möjligheten att bli en del av ett framgångsrikt utbildningsföretag i Hässleholm där tillväxt och utveckling tillhör vardagen.


Om företaget
Svensk Uppdragsutbildning är ett utbildningsföretag som erbjuder exklusiva, skräddarsydda och kundanpassade utbildningslösningar för säkrare arbetsplatser och god arbetsmiljö. Med över 100 utbildningar i sitt utbud anordnar de årligen 1 700 utbildningstillfällen för över 20 000 deltagare i hela Sverige.
Huvudkontoret ligger i Hässleholm där ledningen sitter tillsammans med bolagets ekonomi-, produktions och IT-avdelning samt större delen av försäljningsorganisationen. Utöver detta finns ett försäljningskontor i Malmö och ett i Karlshamn.
Bolaget har blivit utsett till Gasell-företag två år i rad och arbetar mot en tredje utnämning. Med medarbetarna som största tillgång arbetar bolaget med att driva lönsam tillväxt. För att lyckas uppnå god tillväxt ställs höga krav på medarbetarnas förmåga att lösa problem, effektivisera arbetssätt och att arbeta med digitalisering. Många medarbetare arbetar med projektledning och driver egna interna förbättringsprojekt med hjälp av sina kollegor. Bolaget erbjuder en arbetsplats med platt organisation, korta beslutsvägar, stort individuellt ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker nu en Ekonom till vårt kontor i Hässleholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonom kommer du att ansvara för den löpande bokföringen, leverantörsreskontra, kvittoredovisning samt hantering av skatter & avgifter. Du ansvarar för dina områden i månatliga bokslut. I dina arbetsuppgifter kommer det även ingå löneadministration. I takt med att bolaget växer har du möjligheten att ta dig an nya uppgifter inom lön, HR och redovisning. Du ansvarar för dina processer och förväntas aktivt utveckla och effektivisera dessa. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor på ekonomiavdelningen. Du rapporterar till vår ekonomichef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska ha, för tjänsten relevant utbildning, på YH/högskole- eller universitetsnivå eller förvärvat likvärdig erfarenhet genom ett antal år i liknande roll. Du ska ha minst 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet. Du är trygg i din roll och du är självständig i ditt arbete med fakturahantering och bokföring. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet arbetat på en redovisning- eller revisionsbyrå. Det är en fördel om du har vana av projektbaserad verksamhet. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av löneadministration. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska. Du har god datorvana och har arbetat i affärs- och ekonomisystem. Har du erfarenhet av Visma eller Fortnox är detta ett plus.

Vi söker dig som är driven, nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas. I ditt arbetssätt är du strukturerad, flexibel och van att hålla många bollar i luften. Du är van att ta ansvar och trivs med att arbeta självständigt men har samtidigt lätt för att samarbeta med andra. Du gillar att arbeta lika mycket med människor som med siffror. Du har god förmåga att prioritera arbetsuppgifter utefter verksamhetens behov. Du har en analytisk förmåga och ett intresse och driv i att ifrågasätta och förbättra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!


Information och kontakt
Detta är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning. Tillträde våren 2019 efter överenskommelse. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid med flextid.

Vill du arbeta med i ett bolag med stark tillväxt med stora möjligheter till utveckling? Tveka inte utan ansök redan idag!

Sista ansökningsdag är 2019-01-23 och vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Johanna Fondell på 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-01-23

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.