Tillbaka till sök

Elektriker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta ossElektrodrift söker elektriker.

Om företaget
Elektrodrift finns i Kristianstad. Vi erbjuder våra kunder alla förekommande elarbeten, vi sköter om allt från service till ny- och ombyggnation av elanläggningar, men vår styrka ligger inom industrin.
Vi expanderarar i regionen och söker därför Elektriker. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande med allt från arbeten på stora som små byggen till helhetsomfattande elprojekt på t.ex. industrianläggningar, villabyggen och butiker. Du kommer både att arbeta med service och nyetablering. Största delen av arbetstiden är förlagd ute hos våra kunder.
Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är utbildad elektriker på gymnasienivå eller innehar motsvarande utbildning och vi ser helst att du har några års erfarenhet av yrket. Vi är även öppna för att ta emot lärlingar.
Du är en noggrann, ordningsam, engagerad och driven problemlösare. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och van vid att ta egna initiativ.

Som person är du positiv, serviceinriktad och social. Att du gillar mötet med människor ser vi som en självklarhet då kundkontakt är en stor del av arbetet. Att vara lösningsorienterad och inneha god planeringsförmåga är också en förutsättning. Du talar och skriver obehindrat på svenska.
Vi erbjuder dig trygghet och gemenskap i ett stabilt företag där vår målsättning är att du ska trivas hos oss och bli en långvarig medarbetare.

Information och kontakt
Tjänstgöringsgrad: Heltid

Känner du att du är rätt person? Välkommen med din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande. Vi tar endast emot ansökningar via Wikan Personals hemsida www.wikan.se

Vid frågor kontakta Ola Jontoft 044-5906513 alt ola@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-02-28

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.