Tillbaka till sök

Jurist inom Risk och Compliance

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Finanssupport i Sydsverige AB ägs av fem sparbanker. Det är Sparbanken Boken, Ekeby Sparbank, Ivetofta Sparbank, Markaryds Sparbank och Snapphanebygdens Sparbank.

Bolaget har idag fyra medarbetare som hjälper sparbankerna med bland annat Riskkontrollfunktionen och Compliancefunktionen. Vi utgår från Vittsjö som ligger norr om Hässleholm. I detta bolag har medarbetarna möjlighet till mycket frihet under ansvar i en god långsiktig sparbanksanda.

Vi söker nu ett Risk- och compliancestöd till vårt kontor i Vittsjö. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Risk- och compliancestöd har som huvudsakliga arbetsuppgifter att stödja såväl Riskkontroll- som Compliancefunktionerna i det dagliga arbetet.

* Ge juridiskt expertstöd
* Medverka i utredningar och olika projekt
* Penningtvättsfrågor
* GDPR
* Betaltjänstregelverk
* Riskhanteringsfrågor
* Efterlevnadsfrågor

Det innebär varierande arbetsuppgifter där både administration och kontakt med Sparbankerna ingår. Du får chansen att sätta dig in i olika regelverk såsom penningtvättsregelverk, GDPR och betaltjänstregelverk. Vidare innebär tjänsten att vara behjälplig till Sparbankerna vid implementering av nya regelverk.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker nyligen har tagit examen inom ekonomi eller juridik och vill påbörja en karriär med fokusområdena risk och regelverk på bank. Du kan också helt enkelt vara en person som har dokumenterad erfarenhet av att hjälpa andra att lyckas genom att vara den som ser till att det är ordning och reda på allt.

Information och kontakt
Denna tjänst är tillsvidareanställning på heltid och tillsättning sker efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Krav på B-körkort och tillgång till egen bil.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökiningsdag är 17 maj.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Sofie Appring på Wikan Personal, 044 - 590 65 11.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-17

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.