Välkommen till Wikan

Arbetsledare / Projektledare

Arbetsledare / Projektledare

Om företaget
Göinge Golv AB bildades 1980. Vårt mål är att vara den mest kunniga och välutbildade golventreprenören i Kristianstadsregionen. Vi jobbar huvudsakligen med entreprenader där våra kunder är kommuner och offentlig förvaltning samt byggföretag. För att hålla vår höga kvalité arbetar vi enbart med de bästa och mest kända produkterna och leverantörerna på marknaden som Forbo, Tarkett, Sika, Casco mfl. Vi är ett Auktoriserat Golvföretag genom GBR (Golvbranschens Riksorganisation) Medlemmar i Golvkedjan samt ISO 14001 Miljöcertifierade.

Tack vare stark tillväxt är vi i behov av en Arbetsledare/projektledare till vårt kontor i Knislinge.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare/projektledare kommer du att leda och styra våra golventreprenader mot uppsatta mål. För varje projekt ingår ett budgetansvar och du leder det löpande arbetet ?ute på fältet? genom projekten. I din roll som arbetsledare har du inget direkt personalansvar utan din uppgift är att prioritera och resurssätta golvläggarnas tid.
Dina arbetsuppgifter är att:

- Leda och fördela det dagliga arbetet för 7-10 golvläggare/plattsättare.
- Besöka nya kunder. Skriva, skicka och följa upp offerter.
- Leda och ansvara för projektens produktion, service och kvalité
- Löpande projektdokumentation och projektuppföljning inklusive upprättande av dokument för uppföljning av tilläggsarbete
- Budget och ekonomisk uppföljning av projekt

Din bakgrund/Dina egenskaper
Tjänsten kräver att du har en arbetsledarutbildning inom bygg- eller golvbranschen, alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad från yrkeslivet. Du är meriterande om du genomgått kurser i Bas P/U. B-körkort krävs då bilkörning ingår i tjänsten.

Du har också en god datorvana och administrativ ådra.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en lyhörd person som har en förmåga att tänka ?framtid? ur ett miljöperspektiv. Vidare är du nyfiken, handlingskraftig, kommunikativ och påläst. Du har ett strukturerat arbetssätt och vågar driva på utveckling.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid, med placering på vårt kontor i Knislinge.

Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är 2019-05-17. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Sofie Appring på Wikan Personal, 044 - 590 65 11.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-05-17

Tjänstgöringsort

Östra Göinge (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår