Tillbaka till sök

Företagssäljare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
PMR säljer kundanpassade växelsystem till små och medelstora företag i form av en egen IP-växel samt operatörernas mobila växlar. Vi är återförsäljare för Telia, Telenor, Tre, Tele2 & Telavox samt agerar konsult vid telefoniupphandlingar. Vi säljer smartphones, läsplattor, tillbehör och abonnemang, allt för att vara en komplett leverantör av kommunikation. Med kontor i Malmö, Kristianstad, Hässleholm, Ystad och Helsingborg täcker vi Skåne på bästa sätt.
Vi är lokala och vi vill lära känna våra företagskunder och deras verksamhet för att kunna göra det som vi gör allra bäst ännu bättre - att leverera bra telefonilösningar!
Sammanfattningsvis tar PMR ett ansvar för att leverera en helhetslösning till kund, från ax till limpa. Kunden skall bara behöva en samarbetspartner inom telefoni. Med olika mervärden, som i sin helhet skall vara unika på marknaden, skall vi bli den ledande och mest framgångsrika kommunikationspartnern i södra Sverige. PMR är ett operatörsoberoende företag som andas hög kompetens och kunskap i kombination med oslagbar personlig service. Läs mer på www.pmr.nu

PMR Ystad behöver förstärkning och söker ytterligare en företagssäljare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Är du personen som vill stå längst fram och ta stort ansvar för dina kunder och som samtidigt trivs med att jobba i kundteam, har en naturlig social förmåga och är van vid att arbeta i nätverk? Då är vi säkra på att du kommer att trivas och lyckas bra som företagssäljare på PMR!

I rollen som företagssäljare arbetar du med uppsökande försäljning till nya och befintliga företagskunder och du säljer IP-växellösningar, mobila växlar, abonnemang, smartphones, och tjänster. Du utgår ifrån vårt kontor i Ystad med fokus på försäljning till företag på Österlen och sydöstra Skåne. Du behöver vara en fena på att sälja och tillsammans med våra kundteam överträffa den femstjärniga service PMR är kända för.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du har ett utåtriktat sätt, lätt för att skapa kontakter och bygga relationer samt är mån om att alltid ge kunden absolut bästa service! Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning gentemot företag och B-körkort är ett krav. Branschvana är meriterande. Du har dessutom goda kunskaper i Officepaketet och har erfarenhet av att ha arbetat i något affärssystem.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos PMR i Ystad och tillsättning sker efter överenskommelse. Lön består av fast del och rörliga delar och starka insatser premieras både på individ och gruppnivå.
Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är 17 maj 2019. Du söker tjänsten på www.wikan.se.
Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-17

 • Tjänstgöringsort

  Ystad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.