Tillbaka till sök

Grävmaskinist

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Telarco är ett lokalt företag som arbetar med entreprenad, installation och service inom fiber-, el- och telenät. Kunderna består av både offentliga och privata beställare. Vi arbetar för att vara det självklara valet inom vår region där vårt mål är att leverera kompletta kommunikationslösningar av högsta kvalitet. Bolaget är en del av Storskogen, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande. Storskogen består idag av 33 portföljbolag, som tillsammans omsätter drygt 5 miljarder kronor.

Bolaget Telarco AB startades 2006 och omsätter cirka 150 miljoner kronor. Kontoret är placerat i Kristianstad där företagsledning och stödfunktioner finns samlade. Totalt har bolaget i dagsläget cirka 100 medarbetare. Läs mer om Telarco på www.telarco.se.

Vi samarbetar med Wikan Personal i denna rekrytering.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker skickliga maskinförare med erfarenhet från anläggningsbranschen. Du kommer att arbeta som grävmaskinist med kabelgrävning, fiber- och/eller elprojekt i Skåne, Blekinge och södra Småland. Hos oss är det mycket viktigt med yrkesstolthet och stark arbetsmoral. Med det menar vi ett inre driv och känsla för att utföra arbetet med kvalitet, produktivitet och lönsamhet. Om du är en person som gillar att jobba efter principen "frihet under ansvar" så kommer du att trivas hos oss.

Vi är intresserade både av dig som vill köra bandgrävare eller hjulgrävare. Vi har en till största del modern maskinpark i olika storlekar och märken. Under andra halvan av 2018 köpte vi t.ex. in två nya maskiner från Liebherr och en ny Case. Vår förhoppning är att du vill bli en del av vår gemenskap och bidra med dina kunskaper och erfarenhet så att vi tillsammans kan utvecklas och skapa värde för våra kunder! Vi jobbar ständigt på att utveckla Telarco till en attraktiv arbetsgivare där våra anställda trivs, utvecklas och vill stanna. Vi erbjuder t.ex. våra medarbetare tillgång till hundratals erbjudanden och rabatter genom vår förmånsportal, friskvårdsbidrag, traditionellt julbord och andra trivselaktiviteter. Nu i höst planerar vi en resa för att fira oktoberfest på plats i Tyskland.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara aktuell för tjänsten har du erfarenhet från anläggningsbranschen samt yrkesbevis för grävmaskin. Du är inte rädd för att gå ur grävmaskinen för att hjälpa anläggaren vid behov. B-körkort är ett krav då du förflyttar dig med firmabil. Har du Arbete på väg, EBR-utbildning och är ESA-14/ESA-instruerad ses det som meriterande. Det är mycket meriterande om du har arbetat i projekt rörande fiberläggning och/eller kabeldragning. Du har god kännedom i ritningsläsning och behärskar svenska språket i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, flexibel och noggrann. Du har en utvecklad lagkänsla och ett eget driv och engagemang. Du ansvarar för planeringen av din dag och vi förutsätter att du har förmåga att organisera och prioritera så att din arbetsdag blir effektiv och att dina deadlines hålls. Arbetsdagen kan ändras vilket ställer krav på att du är en flexibel person med förmåga att anpassa dig efter olika situationer och arbetsuppgifter. Naturligtvis är du en hjälpsam och trevlig kollega, som ser fram emot en ny utmaning som grävmaskinist.

Information och kontakt
Arbetstiderna är 7-16 med start klockan 07.00 på arbetsplatsen. Tjänsten är en heltidstjänst, 40 h/vecka. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Telarco som inleds med sex månaders provanställning.

Vi arbetar med löpande urval så vi ser gärna att du söker tjänsten redan idag. Du söker tjänsten på vår Wikans hemsida www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den15 maj. Om du har frågor så ring gärna rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-15

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.