Tillbaka till sök

Ekonom/löneadministratör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Då en av våra ekonomer lämnar oss för nya utmaningar söker vi hennes ersättare!

Dina arbetsuppgifter
Wikan Personal är ett expansivt och framgångsrikt företag i rekrytering- och bemanningsbranschen. Vi söker dig som har en stor passion för siffror, ordning och reda men även förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du kommer att ha ansvar för ett av våra fyra dotterbolag och ingå i ett team med fyra personer med liknande arbetsuppgifter. Tjänsten är bred vilket innebär arbete både med löneadministration, tidrapportering, kund- och leverantörsreskontra och redovisning. Följande arbetsuppgifter ingår i rollen;

- Redovisning
- Månads- och årsbokslut
- Löneadministration
- Arbete med pensioner och försäkringar
- Rapportering till myndigheter
- Fakturering
- Kund- och leverantörsreskontra

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att du skall kunna bidra till vår fortsatta framgång ser vi att du har några års erfarenhet av redovisning och lönearbete. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning i ekonomi och/eller löneadministration. Du har erfarenhet av att arbeta i någon form av ekonomi- och löneprogram. Vi arbetar med Hogia lön och administration.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du är engagerad och trivs i en dynamisk arbetsmiljö där det stundtals är hög arbetsbelastning. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad, noggrann, flexibel och du tar dig gärna an nya utmaningar. Du är trygg i din roll som ekonom och van vid att arbeta självständigt samtidigt som du tillhör en avdelning där ni hjälper varandra och utbyter erfarenheter.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Kristianstad. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Är det dig vi beskriver? Välkommen att söka jobbet omgående, dock senast 2019-05-17. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag!

För mer information kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på tel 044-590 65 14 eller Sara Kvist på tel 044-590 65 12.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-17

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.