Tillbaka till sök

Serviceledare VS

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar.

Nu söker vi en serviceledare inom VS till Hässleholm.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
- Att leda och engagera medarbetare.
- Att utveckla och bevara kundrelationer.
- Att ansvara för avtal och uppföljning av ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag.
- Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
- Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Som serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. På Bravida i Hässleholm är vi 10 personer varav 8 montörer som du kommer att arbetsleda.

Våra kunder är bland annat fastighetsbolag, privata fastighetsägare, industriföretag, privatpersoner samt byggföretag. Vi strävar efter långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Kvalitet och yrkesstolthet är våra främsta egenskaper.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom vs och 4-5 års erfarenhet från branschen. Du har ett gediget intresse för service och goda kundrelationer samt har kunskaper och förståelse för ekonomi. Som person är du noggrann, uthållig och har ett strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kollegor. Din drivkraft, ditt engagemang och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som arbetskollegor. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

- Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
- Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
- Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
- Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Information och kontakt
Denna tjänst är tillsvidareanställning på heltid hos Bravida i Hässleholm och tillsättning sker efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 26 maj. Läs mer och ansök via www.wikan.se.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Sofie Appring på Wikan Personal, 044 - 590 65 11.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-26

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.