Välkommen till Wikan

Svetsare

Svetsare

Om företaget
KISAB är ett modernt verkstadsföretag i Kristianstad inriktat på svetsning, maskinbearbetning och legotillverkning. De flesta av våra kunder återfinns i process-, massa- och livsmedelsindustrin i södra Sverige. Företaget grundades 1981 och har i dag 21 anställda. Vi är underleverantörer till kärnkraftsindustrin och MAX IV-laboratoriet i Lund.
Vi är också mycket stolta över att vara leverantör till kärnpartikelfysiklaboratoriet CERN i Schweiz.

Vi söker nu en erfaren svetsare till KISAB i Kristianstad med goda kunskaper i svetsning med MIG/MAG och TIG. Under första tiden kommer din arbetsort att vara i Sölvesborg för att sedan fortsätta i Kristianstad sen där KISAB har sina lokaler.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer svetsa med MIG/MAG och TIG i både kolstål och rostfritt där tillverkningen sker efter ritningar. Andra arbetsuppgifter som förekommer är klippa, bocka, Valsa samt montage. Arbete på hög höjd och även tunga lyft förekommer i arbetet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du ska ha goda kunskaper av svetsning, trivas med självständigt arbete efter ritningar samt allmän vana av verkstadssysslor. Det ses som en stor fördel om du innehar eller har haft certifikat för svetsning av aluminium. Erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar samt utbildning inom truck och travers ses meriterande.

Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd på dagtid men arbeta på kvällar, nätter och helger kan förekomma.

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal som förväntas övergår i fast anställning på KISAB.
Tillsättning sker efter överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 20 maj.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Håkan Holm på Wikan Personal, 044?5906511 eller Andreas Håkansson på 044?5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling.
Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-05-20

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår