Tillbaka till sök

Svetsare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
KISAB är ett modernt verkstadsföretag i Kristianstad inriktat på svetsning, maskinbearbetning och legotillverkning. De flesta av våra kunder återfinns i process-, massa- och livsmedelsindustrin i södra Sverige. Företaget grundades 1981 och har i dag 21 anställda. Vi är underleverantörer till kärnkraftsindustrin och MAX IV-laboratoriet i Lund.
Vi är också mycket stolta över att vara leverantör till kärnpartikelfysiklaboratoriet CERN i Schweiz.

Vi söker nu en erfaren svetsare till KISAB i Kristianstad med goda kunskaper i svetsning med MIG/MAG och TIG. Under första tiden kommer din arbetsort att vara i Sölvesborg för att sedan fortsätta i Kristianstad sen där KISAB har sina lokaler.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer svetsa med MIG/MAG och TIG i både kolstål och rostfritt där tillverkningen sker efter ritningar. Andra arbetsuppgifter som förekommer är klippa, bocka, Valsa samt montage. Arbete på hög höjd och även tunga lyft förekommer i arbetet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du ska ha goda kunskaper av svetsning, trivas med självständigt arbete efter ritningar samt allmän vana av verkstadssysslor. Det ses som en stor fördel om du innehar eller har haft certifikat för svetsning av aluminium. Erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar samt utbildning inom truck och travers ses meriterande.

Information och kontakt
Arbetstiden är förlagd på dagtid men arbeta på kvällar, nätter och helger kan förekomma.

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal som förväntas övergår i fast anställning på KISAB.
Tillsättning sker efter överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 20 maj.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Håkan Holm på Wikan Personal, 044?5906511 eller Andreas Håkansson på 044?5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling.
Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-20

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.