Tillbaka till sök

Säljare av husvagnar och husbilar

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Husvagnsreserven i Kristianstad har sålt nya och begagnade husvagnar och husbilar i över 28 år. Varje år hjälper vi ungefär 450 kunder att hitta sin nya campingdröm. Vi är en av Sveriges största på husvagnar från Knaus och Weinsberg. I utbudet har vi husvagnar från Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B. När det kommer till husbilar erbjuder vi kunderna Knaus, Pilote och Weinsberg. På Pilote är vi Europas näst största återförsäljare.

Genom åren har vi ständigt utökat såväl yta som personalstyrka och tack vare tillväxten behöver vi bli ytterligare en säljare! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos oss är du delaktig i hela säljprocessen. Det innebär att det är du som har kontakt med kunden från det första besöket till dess att kunden förhoppningsvis lämnar butiken med nycklarna i handen. Där emellan är du kundens produktspecialist, bollplank och guide kring utrustning och tillval då en husvagn och husbil ofta behöver anpassas efter varje familjs behov.

När det kommer till värdering och finansiering är det du som säljare som ansvarar för det.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har stort intresse av försäljning. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll och att du har erfarenhet av finanslösningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi framförallt söker dig som värdesätter ett arbete med eget ansvar och som tror på att det personliga mötet skapar bra försäljning.

Som person är du lyhörd, engagerad, driven och kommunikativ. Du har lätt till skratt och gillar att möta kunder. Att du har en hög servicenivå ser vi som en självklarhet.

Utöver dina meriter värdesätter vi rätt personliga egenskaper och stort engagemang. Om du är den vi söker kan vi erbjuda ett spännande och stimulerande arbete inom ett framgångsrikt företag.

Du talar flytande svenska och behärskar engelska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Husvagnsreserven med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast den 31 maj 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Sofie Appring, tel: 044 ? 590 65 11, alternativt via e-post sofie@wikan.se.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se


 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-31

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.