Tillbaka till sök

Verkstadschef

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Husvagnsreserven i Kristianstad har sålt nya och begagnade husvagnar och husbilar i över 28 år. Varje år hjälper vi ungefär 450 kunder att hitta sin nya campingdröm. Vi är en av Sveriges största på husvagnar från Knaus och Weinsberg. I utbudet har vi husvagnar från Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B. När det kommer till husbilar erbjuder vi kunderna Knaus, Pilote och Weinsberg. På Pilote är vi Europas näst största återförsäljare.

Under våren 2019 öppnar vi vår nybyggda verkstad. Tack vare satsningen är vi i behov av en Verkstadschef som tillsammans med oss ska lyfta eftermarknaden till en ny nivå. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett egenägt bolag med god ekonomi och korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter
Ansvarsområdet som Verkstadschef innebär att säkerställa att styrning, planering och drift inom verksamhetsområdet sker med högsta effektivitet och lönsamhet. Ansvaret omfattar även relationer med medarbetare, kunder, generalagenter och myndigheter. Vidare säkerställa att Husvagnsreserven kan bibehålla och utveckla det förtroende som är skapat i relationerna genom åren.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Ta emot kundsamtal, räkna på och planera in jobb.
- Leda och fördela arbetet på verkstaden.
- Samverka med försäkringsbolag gällande försäkringsskador.
- Fakturering och arbetsorderhantering, samt resultatuppföljning och delaktighet i prognos/budgetarbete.
- Utveckling och rapportering av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.
- Personalhantering och kompetensutveckling.
- Delaktig i marknads- och aktivitetsplanering.

Din bakgrund
- 3-årig fordonsteknisk gymnasieutbildning.
- Minst 5 års teknisk och 2 års administrativ erfarenhet.
- Ledarskapsutbildning och/eller erfarenhet av ledarskap är meriterande.
- Du har förhoppningsvis erfarenhet av Cabas.
- Erfarenhet av att jobba i affärssystem (vi använder Verendus).
- Svenska och engelska i tal och skrift.
- B-körkort krävs för tjänsten. BE- och C-kort är meriterande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är en erfaren ledare med ett beteende som genomsyrar service och samarbete. Dessutom syns din motivation tydligt och så även din medvetenhet om kunden. Framgångsfaktorer i ledarskapet är ditt bemötande och du skapar engagemang genom ditt sätt att kommunicera. Du har förvärvat förmågan att leda och utveckla relationer med kunder och medarbetare. Som person har du ett genuint intresse för mekanik och teknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i ett satsande företag. Hos oss erbjuder vi bra ersättningsvillkor samt ansvar med befogenheter.

Husbils- och husvagnsbranschen är under konstant utveckling och därför krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning i verkstaden. Vi är ett kvalitetstänkande företag bland annat ISO 9001 / 14001 och Swedac certifierade. Vi är en certifierad husbils- och husvagnsverkstad. Om du vill du bli del i vår gemenskap och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling så ser vi fram emot din ansökan.

Information och kontakt
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Husvagnsreserven med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast den 31 maj 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Sofie Appring, tel: 044 ? 590 65 11, alternativt via e-post sofie@wikan.se.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-31

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.