Tillbaka till sök

Montörer

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Emmaljunga Barnvagnsfabrik är en av Europas ledande tillverkare av barnvagnar. Emmaljunga är ett välrenommerat företag som satsar på egen utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning med utgångspunkt från Emmaljunga i norra Skåne. Vi är ett internationellt företag där drygt 70 % av omsättningen ligger utanför Sverige, men med en mycket stark lokal förankring. Emmaljunga bedriver en aktiv produktutveckling och har de senaste åren kommit med ett flertal nyheter som möjliggör ett aktivt liv för föräldrar och barn. Förutom smarta funktioner och lösningar har även designen utvecklats för att matcha nutida krav och önskemål. Produkterna har tagits emot väl av marknaden och vi behöver förstärka vårt produktionsteam.

Vi söker nu 2 st montörer. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vår produktion är mångfacetterad och består av mekanisk bearbetning av metall, formsprutning av plastkomponenter, ytbehandling, textilskärning, montering samt förpackning och utlastning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av montering av barnvagnar. Arbetsmomenten är uppdelade i olika stationer. Du kommer att lära dig hela monteringsprocessen då vi roterar mellan de olika stationerna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara intressant för tjänsten ska du tidigare arbetat med montering, gärna med erfarenhet av linemontering. Du kommer att arbeta mycket i par vilket ställer krav på att du som person har lätt för att samarbeta med andra. För att lyckas i jobbet krävs att du är tempostark, noggrann och har rätt inställning och attityd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Information och kontakt
Anställningsformen är en visstidsanställning och tillträde omgående.
Heltid/Dagtid.

Tjänsterna ska tillsättas omgående så ansök redan idag, dock senast 21/5! Urval sker löpande.

Har du några frågor vänligen kontakta Johanna Fondell 044-590 65 02

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-21

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.