Välkommen till Wikan

Reservdelspersonal

Reservdelspersonal

Om företaget
OP maskiner AB Kristianstad är återförsäljare för John Deere, Väderstad, Avant, Merlo och Husqvarna med flera, samt servicelämnare för John Deere Forestry. Vi har anläggningar i Kristianstad, Tomelilla och Jordberga och vi omsätter tillsammans 270 miljoner. Nöjda kunder är vårt mål.

Vi söker nu en medarbetare till vår reservdelsavdelning på OP maskiner i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Som reservdelspersonal arbetar du med hela bredden av varumärken. Arbetet är förlagt till dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För OP maskiner är målet alltid att lösa våra kunders problem snabbt och smidigt. Du skall ha goda tekniska kunskaper och erfarenhet av lantbruksmaskiner är meriterande. Du har också goda datorkunskaper och behärskar engelska språket väl.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och du har alltid kunden i fokus. Du är servicemedveten och drivs av problemlösning.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering, där du under det första halvåret är inhyrd via Wikan Personal, men därefter övergår i en tillsvidareanställning hos OP maskiner. Arbetstiden är 07.30-16.15 måndag-fredag. Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt, så skicka gärna din ansökan via wikan.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 16 maj. Eventuella frågor besvaras av Kristoffer Svensson på 044-5906508.

Läs mer om OP maskiner på opmaskiner.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-05-16

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår