Tillbaka till sök

Reservdelspersonal

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
OP maskiner AB Kristianstad är återförsäljare för John Deere, Väderstad, Avant, Merlo och Husqvarna med flera, samt servicelämnare för John Deere Forestry. Vi har anläggningar i Kristianstad, Tomelilla och Jordberga och vi omsätter tillsammans 270 miljoner. Nöjda kunder är vårt mål.

Vi söker nu en medarbetare till vår reservdelsavdelning på OP maskiner i Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Som reservdelspersonal arbetar du med hela bredden av varumärken. Arbetet är förlagt till dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För OP maskiner är målet alltid att lösa våra kunders problem snabbt och smidigt. Du skall ha goda tekniska kunskaper och erfarenhet av lantbruksmaskiner är meriterande. Du har också goda datorkunskaper och behärskar engelska språket väl.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och du har alltid kunden i fokus. Du är servicemedveten och drivs av problemlösning.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering, där du under det första halvåret är inhyrd via Wikan Personal, men därefter övergår i en tillsvidareanställning hos OP maskiner. Arbetstiden är 07.30-16.15 måndag-fredag. Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt, så skicka gärna din ansökan via wikan.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 16 maj. Eventuella frågor besvaras av Kristoffer Svensson på 044-5906508.

Läs mer om OP maskiner på opmaskiner.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-16

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.