Tillbaka till sök

Resande automationstekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Malmberg är ett miljöteknikföretag som designar, bygger, underhåller och supporterar anläggningar för vatten, biogas och geoenergi. Omsättning är 500 MSEK med 170 anställda. Företaget grundades redan 1866 och är familjeägt i femte generationen. Malmberg arbetar för en bättre miljö under devisen "Ren energi. Rent vatten."

Vi på Service och support söker efter en kollega som motiveras och drivs av att lösa olika typer av problem. Du kommer att arbeta för ett framgångsrikt och växande företag med engagerade och positiva kollegor. Rekryteringen görs i samarbete med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Stor del av tiden kommer du jobba med att supporta kunder på distans eller på plats i syfte att hjälpa dem att hålla en hög tillgänglighet på deras anläggning. Jobbet innefattar också driftsättning av anläggningar ute hos kunder där det även ingår att hålla utbildningar för kunder och optimering av anläggningar. Både akuta och planerade resor ingår som en naturlig del i jobbet. Kunderna finns framförallt i Europa med övervikt på de nordligare länderna. När du inte är ute på anläggningarna så supportar du kunder från kontoret i Yngsjö där du utgår ifrån. När du är redo så kommer du även vara med i vår beredskap där vi har telefonjour. Dokumentation kommer också vara en viktig del i ditt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet av felsökning och drivas av utmaningen i att identifiera och lösa ett problem. Du ska även kunna göra felsökning och enklare programmering i PLC. Företaget använder sig av Siemens och håller på att övergå till TIA portalen. Kommunikation sker i både svenska och engelska.

Som person har du ett logiskt tänkande och är lösningsorienterad, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till förändringar för att leverera resultat och uppfylla kundens förväntningar. Du är en flexibel person som ser resor i tjänsten som en naturlig del i arbetet.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Malmberg.
Heltid/dagtid.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30/5 och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se

För mer info kontakta Andreas Håkansson på 044-5906507.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-30

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.