Tillbaka till sök

Chaufförer / operatörer till Malmberg Miljöhantering

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Malmberg är ett miljöteknikföretag inom biogas, vattenrening, borrning, geoenergi och miljöhantering. Vi omsätter cirka 600 Msek och har 180 anställda. Malmberg Miljöhantering är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag i Kristianstad som hjälper kommuner, fastighetsägare, industrier, byggföretag och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, torrsugning och rörkontroll. Tryggt och alltid med miljön i fokus. Se mer information på www.malmbergmiljohantering.se

Malmberg Miljöhantering söker nu chaufförer/operatörer som i första hand kommer tjänstgöra över sommarperioden.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet handlar främst om tömning av dagvattenbrunnar. Man utför tjänsterna i par, men ingår i ett team på totalt cirka 20 chaufförer/operatörer. Vårt verksamhetsområde är Kristianstad, nordöstra Skåne och västra Blekinge.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i nya lokaler i Kristianstad.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är CE-kort, ADR, Säkerhet på väg och Heta arbeten. Du har förhoppningsvis kompetens inom bygg, anläggning, VVS eller liknande.

Som person är du kreativ och gillar ett fysiskt krävande arbete. Du är serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus.

Information och kontakt
Arbetstiden är dagtid och på heltid. Tjänsterna är i första hand vikariat över sommaren (juni-augusti), men för rätt person finns goda möjligheter till en fortsättning därefter.

Ansökningar tas endast emot via www.wikan.se. Urval sker löpande, så vi ser helst att du skickar din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2019-05-24.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Kristoffer Svensson på Wikan Personal på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Sommarjobb

 • Sista ansökningsdag

  2019-05-24

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.