Välkommen till Wikan

Snickare med yrkesbevis

Snickare med yrkesbevis

Om företaget
Consyd AB är ett byggföretag med 15 anställda som startade år 2010. Vårt kontor och lager ligger i Åhus. Vi utför allt inom ombyggnad, tillbyggnad, nybyggnad och markentreprenad. Vi har ett nära samarbete med ansvarsfulla och kunniga underentreprenörer inom alla installationsbranscher. Våra kunder finns inom stat, kommun, försäkringsbolag och privata fastighetsägare.

Tack vare att vi får mer att göra söker vi snickare med yrkesbevis.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom renovering och nybyggnation. Arbetsområdet är främst Åhus och Kristianstad med omnejd. Just nu håller vi på att bygga Arkelstorps förskola som vi är huvudentreprenör till, ett industrihotell i Åhus och nybyggnation av en villa i Österslöv.

Vi erbjuder dig ett varierat jobb i ett företag med god ekonomi och stabil kundkrets. Vår målsättning är att du ska trivas i vårt arbetslag och vara vår kollega för lång tid framöver.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten har yrkesbevis eller minst fem års erfarenhet av arbete som snickare. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och känner dig trygg i din yrkesroll.

Som person är du självgående, initiativtagande och samarbetsvillig. Du är en social person som fungerar väl med både kollegor och kunder. Du är bra på att planera och ta ansvar för din arbetsdag.

B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid/dagtid.

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal vilket innebär att du börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal under de 6 första månadera innan du går över i en fast anställning hos Consyd.

Är du vår nästa snickare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 2019-08-23

Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Jennie Johansson på Wikan Personal, 044-590 65 05.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-08-23

Tjänstgöringsort

Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår