Tillbaka till sök

Snickare med yrkesbevis

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Consyd AB är ett byggföretag med 15 anställda som startade år 2010. Vårt kontor och lager ligger i Åhus. Vi utför allt inom ombyggnad, tillbyggnad, nybyggnad och markentreprenad. Vi har ett nära samarbete med ansvarsfulla och kunniga underentreprenörer inom alla installationsbranscher. Våra kunder finns inom stat, kommun, försäkringsbolag och privata fastighetsägare.

Tack vare att vi får mer att göra söker vi snickare med yrkesbevis.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom renovering och nybyggnation. Arbetsområdet är främst Åhus och Kristianstad med omnejd. Just nu håller vi på att bygga Arkelstorps förskola som vi är huvudentreprenör till, ett industrihotell i Åhus och nybyggnation av en villa i Österslöv.

Vi erbjuder dig ett varierat jobb i ett företag med god ekonomi och stabil kundkrets. Vår målsättning är att du ska trivas i vårt arbetslag och vara vår kollega för lång tid framöver.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten har yrkesbevis eller minst fem års erfarenhet av arbete som snickare. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning och känner dig trygg i din yrkesroll.

Som person är du självgående, initiativtagande och samarbetsvillig. Du är en social person som fungerar väl med både kollegor och kunder. Du är bra på att planera och ta ansvar för din arbetsdag.

B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid/dagtid.

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal vilket innebär att du börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal under de 6 första månadera innan du går över i en fast anställning hos Consyd.

Är du vår nästa snickare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 2019-08-23

Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Jennie Johansson på Wikan Personal, 044-590 65 05.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-08-23

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.