Välkommen till Wikan

Kalkylingenjör

Kalkylingenjör

Om företaget
Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft och sysselsätter idag cirka 140 medarbetare, vilket gör oss till en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB-Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Styckehus, Grupphus och B2B. Under 2018, såväl som 2017, utsågs vi till Gasellföretag av Dagens Industri och sedan 2016 har vi högsta kreditrankning från Bisnode (AAA). Med fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. Läs mer om oss på svenskhusproduktion.se och lbhus.se

Till vårt huvudkontor i Bromölla är vi i behov av att anställa en Kalkylingenjör. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som Kalkylingenjör ansvarar du för att behandla inkommande förfrågningar om kundanpassade styckehus. Du ansvarar även för att upprätthålla och uppdatera kalkyler och prislistor för vårt styckehusprogram.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av;

- Bedömning av inkomna förfrågningar om kundanpassade styckehus utifrån fastlagt regelverk.
- Kalkylering, prissättning och framtagning av offerter för kundanpassade ändringar.
- Framtagning av underlag inför beslut om prisjusteringar av styckehusprogrammet.
- Uppdatering av kalkyler och prislistor för vårt styckehusprogram i samband med prisuppdateringar och vid katalogarbete.
- Stöd och bollplank för säljare samt gränssnitt mellan säljare och övrig organisation.
- Backup för vår Kalkylingenjör som arbetar med kalkylering för grupphus och B2B.

Du rapporterar till vår Teknikchef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har som lägst gymnasieexamen, gärna med byggteknisk vidareutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Om du inte har en byggteknisk utbildning så vill vi att du har minst 5 års motsvarande yrkeserfarenhet inom byggbranschen. Du har god datorvana, goda kunskaper i Officepaketet och måste kunna uttrycka dig väl på svenska i såväl tal och skrift. Erfarenhet av affärsmässiga kundkontakter såväl som kalkyleringserfarenhet är meriterande.

Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper. Du har ett starkt kundfokus och uppträder på ett professionellt sätt samtidigt som du är resultatorienterad och tycker att det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid. Du är strukturerad och bra på att hantera relationer och bygga nätverk.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att tillhöra vår Teknikavdelning. Arbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är på heltid. Placeringsort är Bromölla.
Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-06-02. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-06-02

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår